Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗ

ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗ

Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗ

ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗ

Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΣΤΗ

Κτήμα Καλλίστη, Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Ένας Χώρος που Συνδυάζει την Καλαισθησία, με την Άψογη Οργάνωση

Το Κτήμα Καλλίστη δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη, συνδυάζοντας την ανεπιτήδευτη κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων του, έχουν ως αποτέλεσμα την άψογη εξυπηρέτηση.

Προσεγγίζοντας την κάθε εκδήλωση ξεχωριστά, δημιουργούμε μοναδικά custom made events, τόσο στον τομέα των κοινωνικών, των πολιτιστικών όσο και των εταιρικών εκδηλώσεων.

..Στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον του Κτήματος Καλλίστη, με τις αρχιτεκτονικές πινελιές που εντυπωσιάζουν

Η παλιά ξύλινη πόρτα, το πανέμορφο μπαρ, η ανθισμένη πέργκολα, η μικρή πισίνα με το τρεχούμενο νερό, το πετρόχτιστο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου & της Αγίας Ελένης,
είναι στοιχεία που κυριαρχούν και ολοκληρώνουν τον εξωτερικό χώρο του κτήματος, προσδίδοντας μια όμορφη νότα και μια αισθητική, διαμορφωμένη αναλόγως με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

Εσωτερικός Χώρος

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του κτήματος είναι ο κλειστός μας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε εκδήλωση, όλες τις εποχές και όλες τις ώρες, ακόμα και τις μεσημβρινές.  Σε μια αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων με ανοιγόμενη οροφή με επάλληλα τζάμια, ο κάθε καλεσμένος μπορεί να νιώσει την ίδια αίσθηση ελευθερίας, σαν να ήταν στον εξωτερικό χώρο του κτήματος, ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Tο Πετρόχτιστο Εκκλησάκι

Το πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου & της Αγίας Ελένης, με μια ξεχωριστή αισθητική, αγκαλιασμένο από τον ανθισμένο καταπράσινο κήπο του, περιμένει να σας φιλοξενήσει, για να πραγματοποιήσετε το μυστήριο που έχετε ονειρευτεί για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά του Κτήματος

○ Χωρητικότητα κλειστής αίθουσας 400 ατόμων
○ Χωρητικότητα εξωτερικού χώρου 650 ατόμων
○ Μετατροπή της εσωτερικής αίθουσας σε ανοιχτή ή κλειστή για κάθε εκδήλωση όλο τον χρόνο
○ Ανοιγόμενη οροφή κτηρίου, επάλληλα τζάμια
○ Γραφικό εκκλησάκι
○ Μεγάλοι εξωτερικοί χώροι
○ Καταπράσινο φυσικό περιβάλλον - Πέτρα
○ Δωμάτιο για το ζευγάρι
○ 7WC (το ένα για ΑΜΕΑ)
○ Άνετο και μεγάλο Parking
○ Γεννήτρια για αυτόνομη λειτουργία του χώρου
○ Καθαριότητα καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
○ Άμεση πρόσβαση από την Αττική Οδό (έξοδος Μαρκοπούλου)

Υπηρεσίες στο Κτήμα Καλλίστη

Weddings & Social Events
Το Κτήμα Καλλίστη είναι o ιδανικός χώρος για να
πραγματοποιήσετε τον Γάμο σας ή την Βάπτιση του παιδιού σας στο Εκκλησάκι του χώρου μας, την Εταιρική σας Εκδήλωση, το Προσωπικό σας Party, Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο δείπνο , Cocktails Parties κ.α.).

Προσωπικές εκδηλώσεις
○ Γάμος
○ Βάπτιση
○ Πρόταση γάμου
○ Πάρτι αρραβώνων
○ Επέτειος

Εταιρικές εκδηλώσεις
○ Συνέδρια
○ Εταιρικές παρουσιάσεις – workshops
○ Παρουσίαση εταιρικών προϊόντων
○ Επίσημο επαγγελματικό δείπνο – VIP GALA
○ Παρουσίαση βιβλίου / παράθεση δείπνου

Με στόχο να μπορούμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο αλλά και αρμονικό αποτέλεσμα οι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας, θεωρούν ως δική τους προσωπική υπόθεση, την απόλυτη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης, προσφέροντας εάν και εσείς το επιθυμείτε ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών όπως, Catering, οπτικό-ακουστική κάλυψη, υπηρεσίες DJ, φωτιστικά εφέ, πυροτεχνήματα, διακόσμηση, φωτογράφος, για να ικανοποιήσουν την κάθε σας επιθυμία

Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Πολυχώρο Καλλίστη και χαρά μας να μας επισκεφθείτε και από κοντά.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ