Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

Είπαν για εμάς

Από το 2011 στόχος μας είναι να χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους επαγγελματίες της αγοράς του γάμου. Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις, αλλά και τα καλά τους λόγια, είναι η κινητήρια δύναμη σε κάθε μας βήμα. Η προτίμησή τους είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Αν είστε επαγγελματίας και επιδιώκετε το καλύτερο για την προβολή της επιχείρησήσας, επικοινωνήστε μαζί μας, εδώ

Elafokinigos Catering Services, since 1971

Σύγχρονες ιδέες προβολής, ακόρεστο ενδιαφέρον για τις ανάγκες των συνεργαστών τους, επαγγελματισμός & οργάνωση, αλλά κατά τη γνώμη μας κάτι σημαντικότερο και σπάνιο: Άνθρωποι! Go on like this...

Σωτήρης Αντωνόπουλος - Ιδιοκτήτης

Status Men's Fashion

Το πιο οργανωμένο και όμορφα στημένο site σχετικά με το γάμο, με τους πιο καταξιωμένους και εξαιρετικούς συνεργάτες! Η πολύτιμη συμβουλή τους, σωστός οδηγός στις επαγγελματικές μας επιτυχίες!

Φάνης Μαργαρώνης - Ιδιοκτήτης

Arka Wedding

Το Gamos Portal είναι για εμένα μια πολύ ευχάριστη και αποδοτική συνεργασία. Η δομή του, οι δυνατότητές του, ο τρόπος διαχείρισης: Τέλεια!

Είναι ένας πολύτιμος και αναντικατάστατος συνεργάτης με ατέλειωτες γνώσεις στο αντικείμενο, όρεξη για δουλειά και ασταμάτητο ενδιαφέρον για τον πελάτη - φίλο.

Ευχαριστώ για όλα!

Κούλα Μιχαλίτση - Ιδιοκτήτρια

Κτήμα Exotica

Το Gamos Portal είναι το απόλυτο μέσο για την αναζήτηση κάθε λύσης που θα χρειαστεί ένα νέο ζευγάρι για την καινούργια του αρχή.
Ο οικοδεσπότης του Gamos Portal κ. Ζέρβας και οι επιλεγμένοι επαγγελματίες συνεργάτες του θα σας καλωσορίσουν και θα επιδιώξουν μαζί σας το καλύτερο αποτέλεσμα.
Πιστεύουμε ότι είναι το μέσο που πρέπει να βρίσκεται κάθε επαγγελματίας, νέος ή παλαιότερος. 'Ολοι έχουν σίγουρα να κερδίσουν. Δεν θα θέλαμε να λείπουμε από αυτή την παρέα.

Νίκος & Μαρία Λουκίδου - Ιδιοκτήτες

Design by Nikos

Το stylish site Gamos Portal, έχει αποσπάσει τις πιο θετικές κριτικές από μέλλουσες νύφες μου και επαγγελματίες γάμου και είναι το site που αλλάζει τα δεδομένα! Με προδιαγραφές εξωτερικού και θεματολογία που πραγματικά ενδιαφέρει τη νύφη, το Gamos Portal  έχει αμέτρητα άρθρα με τις πιο χρήσιμες ιδέες για το γάμο σας και tips για το πως μπορείτε να σχεδιάσετε το γάμο των ονείρων σας. Από το πως μπορείτε να οργανώσετε τον πολιτικό σας γάμο με στυλ, ποια λάθη να αποφύγετε με τις φωτογραφίες του γάμου σας και λεπτομέρειες που μπορεί να σας γλυτώσουν πολύ χρόνο. Ένα πλήρως ενημερωμένο site

Νίκος Σιδιρόπουλος - Designer

PANOS REKOUNIOTIS WEDDING PHOTOGRAPHY

Από τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα portals στην Ελλάδα συμμετείχαμε σε όλα σχεδόν .

Ο χρόνος έδειξε ποια ήταν "φωτοβολίδες" και ποια άντεξαν στο χρόνο, γιατί εξελίχθηκαν μαζί του.

Το Gamos Portal, νεότερο στην ηλικία, κουβαλάει την εμπειρία του δημιουργού του στον κλάδο και έχει την φρεσκάδα του νέου.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το Gamos Portal που ξέρουμε σήμερα, δεν θα έχει καμία σχέση με το Gamos Portal αύριο. Και αυτός είναι ο λόγος της συνεργασίας μας!

Πάνος Ρεκουνιώτης - Ιδιοκτήτης

Κτήμα Καλλίστη

Τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός, βασικά χαρακτηριστικά που επιζητούμε πάντα για μια άψογη συνεργασία. Οι άνθρωποι του Gamos Portal και ιδιαιτέρως ο κ. Ζέρβας, είναι οι ακούραστοι  συνεργάτες μας για την επόμενη επιτυχημένη μέρα στο Κτήμα Καλλίστη.

Κωνσταντίνος Ντάμπος - Ιδιοκτήτης

Studio Δέδες

Δυνατό "όπλο" η διαφήμιση... Κι ακόμη ισχυρότερο, όταν γίνεται στο "μεγάλου διαμετρήματος" www.GamosPortal.gr! Με το δημιουργό του που ακούει στο όνομα Άντυ Ζέρβας! Χαμόγελα κι ακαταμάχητη θετική αύρα! Και μόνο η συναναστροφή μαζί του, αξίζει τη διαφήμισή μου στο καλύτερο portal γάμου!

Γιώργος Δέδες - Ιδιοκτήτης

BRIGHT BRIDE PHOTOGRAPHY

Το πιο ουσιαστικό portal. Εύκολη δομή, σωστή καθοδήγηση, υψηλή αισθητική.

Επεξηγηματικό για το ζευγάρι που ζητάει να ενημερωθεί, αλλά και απλό στην χρήση για τον επαγγελματία που επιθυμεί να παρεμβαίνει στην παρουσίαση της δουλειάς του.

Η διαρκής δημιουργική ανησυχία δείχνει οτι οι άνθρωποι πίσω από το όνομα αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν!

Σοφία Λίλη - Project Manager