Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

Είπαν για εμάς

Από το 2011 στόχος μας είναι να χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους επαγγελματίες της αγοράς του γάμου. Τα σχόλια, οι παρατηρήσεις, αλλά και τα καλά τους λόγια, είναι η κινητήρια δύναμη σε κάθε μας βήμα. Η προτίμησή τους είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας.

Αν είστε επαγγελματίας και επιδιώκετε το καλύτερο για την προβολή της επιχείρησήσας, επικοινωνήστε μαζί μας, εδώ

Elafokinigos Catering Services, since 1971

Σύγχρονες ιδέες προβολής, ακόρεστο ενδιαφέρον για τις ανάγκες των συνεργαστών τους, επαγγελματισμός & οργάνωση, αλλά κατά τη γνώμη μας κάτι σημαντικότερο και σπάνιο: Άνθρωποι! Go on like this...

Αντωνόπουλος Σωτήρης - Ιδιοκτήτης

Status Men's Fashion

Το πιο οργανωμένο και όμορφα στημένο site σχετικά με το γάμο, με τους πιο καταξιωμένους και εξαιρετικούς συνεργάτες! Η πολύτιμη συμβουλή τους, σωστός οδηγός στις επαγγελματικές μας επιτυχίες!

Μαργαρώνης Φάνης - Ιδιοκτήτης

Arka Wedding

Το Gamos Portal είναι για εμένα μια πολύ ευχάριστη και αποδοτική συνεργασία. Η δομή του, οι δυνατότητές του, ο τρόπος διαχείρισης: Τέλεια!

Είναι ένας πολύτιμος και αναντικατάστατος συνεργάτης με ατέλειωτες γνώσεις στο αντικείμενο, όρεξη για δουλειά και ασταμάτητο ενδιαφέρον για τον πελάτη - φίλο.

Ευχαριστώ για όλα!

Μιχαλίτση Κούλα - Ιδιοκτήτρια

Κτήμα Exotica

Το Gamos Portal είναι το απόλυτο μέσο για την αναζήτηση κάθε λύσης που θα χρειαστεί ένα νέο ζευγάρι για την καινούργια του αρχή.
Ο οικοδεσπότης του Gamos Portal κ. Ζέρβας και οι επιλεγμένοι επαγγελματίες συνεργάτες του θα σας καλωσορίσουν και θα επιδιώξουν μαζί σας το καλύτερο αποτέλεσμα.
Πιστεύουμε ότι είναι το μέσο που πρέπει να βρίσκεται κάθε επαγγελματίας, νέος ή παλαιότερος. 'Ολοι έχουν σίγουρα να κερδίσουν. Δεν θα θέλαμε να λείπουμε από αυτή την παρέα.

Νίκος & Μαρία Λουκίδου - Ιδιοκτήτες

The Flower Puzzle

Η οργάνωση και ο μοντέρνος & δημιουργικός τρόπος προσέγγισης, είναι συνώνυμα του GamosPortal!
Ο επαγγελματισμός είναι κύριο μέλημά μας και στην ομάδα του Gamos Portal έχουμε βρει τον σωστό συνεργάτη. 

Ελένη Νικολογιάννη - γεωπόνος, ανθοδέτης