Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου HALANDRI CLUB

HALANDRI CLUB

Κτήματα Γάμου HALANDRI CLUB

HALANDRI CLUB

Κτήματα Γάμου HALANDRI CLUB

Το Halandri Club λειτουργεί από το 1986 και βρίσκεται δύο βήματα από την καρδιά της Αθήνας, σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο χώρο, με εξαιρετική εύκολη πρόσβαση και άνετη στάθμευση. Εκεί σας περιμένει μία όαση πράσινου και χαλάρωσης για να ζήσετε τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές σας.

Ο άνετος και φιλικός χώρος του club έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερα από 200 άτομα τον χειμώνα και 300 το καλοκαίρι. Οι οικοδεσπότες Χάρης και Μαριλένα Χασταζέρη βάζουν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα στην οργάνωση και φροντίδα των καλεσμένων σας. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και μείνετε ήσυχοι ότι κάθε πλευρά της γαμήλιας δεξίωσης σας θα είναι άψογη, με σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια.

From Halandri Club:

"Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία στο Halandri Club δίπλα στη πισίνα και εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδας μας να σας καθοδηγήσει στο σχεδιασμό και την άριστη υλοποίηση της εκδήλωση σας.

Αναλαμβάνουμε τη δεξίωση του γάμου σας έχοντας σαν γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και θα είμαστε δίπλα σας για να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας."

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΚΤΗΜΑΤΑ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ