Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Ανθοστολισμός - Διακόσμηση ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Με πολύ μεράκι και αγάπη για την δουλειά μας, τα Φιλοτεχνήματα δημιουργούν ξεχωριστούς ιδιαίτερους στολισμούς γάμου και βάπτισης, που θα δώσουν μια μαγική λάμψη στις δικές σας μοναδικές στιγμές.

Βασισμένοι πάντα στις δικές σας προτιμήσεις, χρησιμοποιούμε την φυσική ομορφιά της κάθε εποχής στις συνθέσεις μας, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα για εσάς που αναζητάτε το δικό σας προσωπικό στυλ.

Οι Προτάσεις Μας

Καλοκαιρινός γάμος σε λευκό, γαλάζιο ή μπλε χρώμα, στολισμένος με θαλασσόξυλα, αστερίες, καραβόσχοινα, βότσαλα, κεριά, που θα δώσουν μια δροσερή θαλασσινή νότα.

Ανοιξιάτικος ρομαντικός γάμος σε παστέλ ροζ και λιλά χρώματα, με χειροποίητες συνθέσεις από δαντέλλα, γάζα, γυψοφύλλα και κεριά, με τις λαμπάδες, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, όλα σε ένα θεματικό χρώμα, για ένα αποτέλεσμα καλόγουστο και αρμονικό.

Φθινοπωρινός ή χειμωνιάτικος γάμος σε μπεζ-καφέ γήινα χρώματα, με δαντέλλα, λινάτσα, ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα άψογης αισθητικής.

Τα Φιλοτεχνήματα δημιουργούν με πολυ μεράκι τις πιο πρωτότυπες ιδέες για τη διοργάνωση του γάμου σας ή της βάπτισης με προσκλητήρια, μπομπονιέρες και στολισμούς που θα σας ανταμείψουν για την εμπιστοσύνη στη δουλειά μας!

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά με μοναδικές τιμές και διάθεσή για δημιουργία ώστε να φτιάξουμε μαζί το ομορφότερο μυστήριο για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο τηλέφωνο επικοινωνίας ή στείλτε μας ένα αίτημα για προσφορά μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. 

Περισσότερες Φωτογραφίες Συμμετέχουμε στην έκθεση New Life


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά