Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ EXOTICA

ΚΤΗΜΑ EXOTICA

Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ EXOTICA

ΚΤΗΜΑ EXOTICA

Ζητήστε προσφορά
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ EXOTICA

Το Κτήμα Exotica συνδυάζει τη μοναδική ομορφιά του εξωτικού και του φυσικού περιβάλλοντος, τη συνέπεια και την ζεστασιά των ανθρώπων που φροντίζουν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του ζευγαριού, αλλά και των καλεσμένων του, ώστε να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία.

Το καταπράσινο περιβάλλον με τους βραχόκηπους μοναδικών φυτών και τον πολύ εντυπωσιακό φωτισμό, καταλήγει στην φωτισμένη πισίνα. Δίπλα της απλώνεται ο χώρος των δεξιώσεων, σχεδιασμένος με επαγγελματισμό, προσωπικό μεράκι και υψηλή αισθητική.

Το Κτήμα Exotica μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1000 άτομα στον εξωτερικό χώρο του και ως 350 στον εσωτερικό.

Το μοναδικό, πετρόκτιστο εκκλησάκι των «Εισοδίων της Θεοτόκου», που λειτουργεί στον χώρο του κτήματος, ολοκληρώνει το όνειρό σας μαγευτικά και σας δίνει την δυνατότητα να τελέσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Το κτήμα διαθέτει parking με προσωπικό φύλαξης. Συνεργάζεται με επιλεγμένα catering, καθώς και με δικό του DJ.

Διαθέτει επίσης στούντιο 50τμ, με WC για την εξυπηρέτηση του ζευγαριού, καθώς και 6 WC για τους καλεσμένους Το Κτήμα Exotica δραστηριοποιείται και στον ανθοστολισμό από το 1979. Αναλαμβάνουμε πλήρη διακόσμηση του χώρου μας, μέσα και έξω από το κτήμα.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΟΡΩΠΙ