Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα GALA MULTI EVENTS

GALA MULTI EVENTS

Κτήματα GALA MULTI EVENTS

GALA MULTI EVENTS

Κτήματα GALA MULTI EVENTS

Ένας υπέροχος καταπράσινος κήπος και μια εξαιρετικά διακοσμημένη αίθουσα εκδηλώσεων είναι οι χώροι που θα συναντήσετε στον πολιτιστικό σύλλογο Gala Multi Events. Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε εδώ, θα εντυπωσιαστείτε από τον παραμυθένιο εξωτερικό χώρο με τον καταρράκτη, τη λιμνούλα και τα πλατάνια του.

Το σκηνικό είναι ιδανικό για καλοκαιρινές εκδηλώσεις, καθώς ο χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει 500 άτομα σε καθιστό γεύμα και 1.000 σε κοκτέιλ. Τους χειμερινούς μήνες η προσεγμένη αίθουσα με το εντυπωσιακό, πλήρως ανοιγόμενο, αίθριο ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική της και είναι κατάλληλη για events από 50 έως και 370 ατόμων σε καθιστό γεύμα αλλά και 600 ατόμων σε κοκτέιλ. Ο πλήρης τεχνικός εξοπλισμός μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής εκδήλωσης, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του Gala Multi Events θα είναι δίπλα σας από την αρχή μέχρι και το τέλος του event κάνοντας τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. 

 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Αίθουσα 360 ατόμων με ελάχιστο τα 50 άτομα σε καθιστό γεύμα, 600 σε κοκτέιλ. Εξωτερικός Χώρος 400 ατόμων σε καθιστό γεύμα, 1.000 σε κοκτέιλ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Υπέροχο αίθριο 100 τ.μ., πλήρως ανοιγόμενο καθώς και καταρράκτης μέ λιμνούλα στο κτήμα

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΙ: Αίθουσα με ανοιγόμενο σκέπαστρο, αίθουσα για τον μπουφέ και παιδότοπος για βαφτίσεις ή κάθε είδους παιδικές εκδηλώσεις   

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Όλο το χρόνο

ΩΡΑΡΙΟ: Χωρίς περιορισμό

ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Χώρος για 100 και πλέον αυτοκίνητα με παρκαδόρους on request

W.C. PERSONNEL: On request

ACCOMMODATION: Σαλονάκι για φρεσκάρισμα και ξεκούραση    

ΠΑΡΟΧΕΣ: Άρτιος και πλήρης ηλεκτρονικός εξοπλισμός και φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ναι

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Εύκολη μέσω Αττικής Οδού, Λεωφ. Βουλιαγμένης και Λεωφ. Ποσειδώνος

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα μοναδικό σκηνικό που θα δικαιώσει την επιλογή σας και θα φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας κάθε εποχή του χρόνου, τότε καλώς ήρθατε στο Gala Multi Events.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά