Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΝΗΣΙΣ

ΚΤΗΜΑ ΝΗΣΙΣ

Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΝΗΣΙΣ

ΚΤΗΜΑ ΝΗΣΙΣ

Ζητήστε προσφορά
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ ΝΗΣΙΣ

Το «Κτήμα Νησίς» με το μαγευτικό του περιβάλλον, τις εντυπωσιακές σε παρουσία και γεύση γαστρονομικές προτάσεις του, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση δίνει ασύγκριτη λάμψη και γοητεία στην πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας.

Το «Κτήμα Νησίς» δημιουργήθηκε το 1992 σε μια ιδιόκτητη, καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων στην Κηφισιά. Είναι ένας από τους λίγους χώρους στην Αθήνα που μπορεί να φιλοξενήσει πολυπληθείς εκδηλώσεις με μια πλήρως ολοκληρωμένη μορφή οργάνωσης (παρασκευή φαγητού και παροχή κάθε υπηρεσίας σχετικής με την εκδήλωση στις ίδιες εγκαταστάσεις).

Στην καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων του «Κτήματος Νησίς» θα βρείτε χώρους που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε μέγεθος και στυλ εκδήλωσης. Η πισίνα με τα τρία επίπεδα δημιουργεί ένα εντυπωσιακό περιβάλλον στο οποίο μπορεί να φιλοξενηθούν εκατοντάδες προσκεκλημένοι. Μικρότερες γαμήλιες δεξιώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν στον οικείο χώρο του Αμφιθεάτρου.

Στην περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέπει την οργάνωση της δεξίωσης στους εξωτερικούς χώρους του Κτήματος, υπάρχουν οι χώροι της Αίθουσας «Ναυτική» καθώς και της Αίθουσας «Μεγίστη» στους οποίους μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήθος ατόμων.

Συνολικά, το «Κτήμα Νησίς» διαθέτει 4 χώρους εκδηλώσεων (2 εξωτερικούς με  πισίνες & 2 κλειστές αίθουσες), εκκλησάκι, εσωτερική κουζίνα και 3 ιδιόκτητα parking.

Στόχος της «Νησίς» είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της. Οι άνθρωποι της «Νησίς» διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να κάνουν τις ιδιαίτερες επαγγελματικές και προσωπικές σας στιγμές αξέχαστες σχεδιάζοντας από κοινού τις γεύσεις που ταιριάζουν περισσότερο στην προσωπικότητα και στο ύφος της εκδήλωσής σας.

Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του «Catering Νησίς» με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας. Οι άνθρωποι του «Κτήματος Νησίς» θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα διακριτής πολυτέλειας και καλαισθησίας και θα φροντίσουν για κάθε «λεπτομέρεια» όπως τον ανθοστολισμό, τα πυροτεχνήματα και ειδικά εφέ, τους ειδικούς φωτισμούς και κάθε άλλο στοιχείο που θα κάνει τη δική σας δεξίωση ξεχωριστή.

Επιπλέον με την υπηρεσία εξωτερικού catering, το «Κτήμα Νησίς» μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας στο δικό σας χώρο όπως για παράδειγμα την προσφορά τούρτας και σαμπάνιας έξω από την εκκλησία, ένα όρθιο cocktail για το «κρεβάτι», ένα μπάρμπεκιου ή buffet στον κήπο σας ή ένα δείπνο υψηλών απαιτήσεων στο σπίτι σας. 

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΚΤΗΜΑΤΑ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ