Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

ΚΤΗΜΑ ΠΟΤΑΜΙΔΑ

Επικοινωνία

Κτήματα ΚΤΗΜΑ ΠΟΤΑΜΙΔΑ

Καλώς ήρθατε στο κτήμα Ποταμίδα.

Ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος με φυσική ομορφιά που μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εταιρικά events, party κ.α.

Το κτήμα απλώνεται σε μια έκταση κατάφυτη από όμορφες ελιές και μια μεγάλη ποικιλία δένδρων που συνθέτουν ένα περιβάλλον γεμάτο ομορφιά και γαλήνη.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός καθώς και οι μοναδικές διακοσμητικές ιδέες προσθέτουν ρομαντισμό και αρχοντιά στο ύφος της κάθε δεξίωσης, δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο φύσης και υψηλής αισθητικής.

Μπαίνοντας στο χώρο ο καλεσμένος σας εκπλήσσεται από την παραμυθένια εικόνα της λίμνης με τα ψάρια και όταν φθάσει στον κυρίως χώρο απολαμβάνει τη δροσιά της όμορφης πισίνας.

Η εταιρία Event Wedding Parties επιμελείται την οπτικοακουστική κάλυψη της κάθε δεξίωσης με αγάπη και σεβασμό στις επιθυμίες του κάθε πελάτη, ενώ η συνεργασία μας με τα κορυφαία caterings της αγοράς με άψογο service και μοναδικές γευστικές απολαύσεις αποτελούν την εγγύηση για μια επιτυχημένη δεξίωση.

Συνεργαζόμενα catering:

  • Club Service Catering
  • - Golden Catering
  • - La Fourchette Εδέσματα
  • - Burgers 'n' Roses
  • - Το Κάτι Άλλο

Μπορούμε εύκολα να περιγράψουμε το Κτήμα μας, αλλά δεν υπάρχουν λόγια που να αποδίδουν ικανοποιητικά την απόλαυση και τα συναισθήματα που σου προκαλούνται όταν βρίσκεσαι στο χώρο μας.

Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά