Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου BLE

BLE

Κτήματα Γάμου BLE

BLE

Κτήματα Γάμου BLE

Στην παραλία του Αλίμου, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, δύο ονειρικοί χώροι τυλιγμένοι στη γαλήνη της φύσης και στο απέραντο μπλε της θάλασσας, ιδανικοί για να πραγματοποιήσετε τη γαμήλια δεξίωσή σας με κάθε μεγαλοπρέπεια!

BLE AZURE

Ένας επίγειος παράδεισος σας περιμένει στην παραλία του Άλιμου, όπου όλα φαίνονται μαγικά. Ένα ειδυλλιακό σκηνικό, ένα ονειρικό φυσικό τοπίο ιδανικό για να διοργανώσετε μία γαμήλια δεξίωση υψηλής αισθητικής. Το Ble Azure είναι μια καταπράσινη χερσόνησος περιτριγυρισμένη από τη θάλασσα του Σαρωνικού, που μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με το concept του γάμου σας. Είτε έχετε φανταστεί μια ρομαντική δεξίωση, είτε ένα αξέχαστο πάρτι, στο Ble Azure μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Χωρητικότητα

Kαθιστοί: 1.200 άτομα ή Όρθιοι: 2.000 άτομα

BLE PAVILLON

Το Βle Pavillon είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στη δεξίωσή σας. Με τα ζεστά γήινα χρώματα, την απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το σύγχρονο design συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αψεγάδιαστη ομορφιά του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Έξυπνα διαμορφωμένος ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας καλοκαιρινής, όσο και μιας χειμερινής δεξίωσης χωρίς να στερεί στους καλεσμένους τον ήλιο και τη θάλασσα αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ακτή του Αλίμου. Η minimal αισθητική της κλειστής αίθουσας και η διακοσμητική κυριαρχία του ξύλου προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο, ενώ η ηλεκτρονικά ανοιγόμενη οροφή και το bar είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Χωρητικότητα

Κήπος - Kαθιστοί: 420 άτομα ή Όρθιοι: 550 άτομα

Εσωτερικός χώρος - Kαθιστοί: 330 άτομα ή Όρθιοι: 400 άτομα

Το εσωτερικό τμήμα μαζί τον κήπο μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίος χώρος που φιλοξενεί έως 750 άτομα σε καθιστό δείπνο.

Event Catering & Venue Management by InterCatering

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ