Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Candy Bar Γάμου RAINBOW POP CORN AND COTTON CANDY

RAINBOW POP CORN AND COTTON CANDY

Candy Bar Γάμου RAINBOW POP CORN AND COTTON CANDY

RAINBOW POP CORN AND COTTON CANDY

Candy Bar Γάμου RAINBOW POP CORN AND COTTON CANDY

Το Rainbow POP CORN AND COTTON CANDY με γεύσεις φρούτων and more!

Έχοντας την εμπειρία στις εκδηλώσεις και ένα μοναδικό προϊόν, είναι σίγουρο πως θα κάνουμε την διαφορά στην χαρά σας. Τα προϊόντα της Rainbow βασίζονται σε εξαιρετικές πρώτες ύλες, πολύ προσεγμένες με τεράστια ποικιλία επιλογών σε βαθμό να προβληματιζουμε τους υποψήφιους πελάτες μας, ευχάριστα!

Ένα μεγάλο προσόν είναι ότι τα μηχανήματα μας λειτουργούν με μπαταρία δηλαδή δεν χρειάζεται να συνδεθούν με το ρεύμα όπως επίσης το μέγεθος τους είναι εξαιρετικά μικρό, κάτι που μας κάνει ευέλικτους γιατί μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε σημείο. Μέλημα μας είναι να εκπλήξουμε ευχάριστα όλους τους φίλους μας!! Μικρούς και μεγάλους!!

Στη Rainbow POP CORN AND COTTON CANDY υπερηφανευόμαστε ότι ξεπερνάμε τα όρια της εμπειρίας σνακ. Με μια πλούσια κληρονομιά στην δημιουργία ποπκόρν και μαλλί της γριάς, κάναμε ένα βήμα μπροστά. Το μυστικό μας συστατικό; Μετατρέψαμε τα κλασσικά σε μια παλέτα γεύσεων, προσφέροντας μια εκτενή επιλογή που κυμαίνεται από το γλυκό μέχρι το αλμυρό, και τα πιο απίθανα ενδιάμεσα.

Ο συνδυασμός της παράδοσης με τις γεύσεις του σήμερα δημιούργησε τις μοναδικές γευστικές πολύχρωμες απολαύσεις της Rainbow POP CORN AND COTTON CANDY. Ετοιμαστείτε για μια έκρηξη γεύσεων και υφών. Τα ποπκόρν και το μαλλί της γριάς δεν είναι πια απλώς λιχουδιές, είναι πάθος! Φανταστείτε τη γλύκα του κλασσικού τιραμισού να ανταγωνίζεται την έντονη γεύση της καλοψημένης προβατίνας!

Στη Rainbow POP CORN AND COTTON CANDY, έχουμε μετατρέψει το παραδοσιακό σε καλλιτεχνικό έργο. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το πάθος μας για το καινοτόμο σνακ μαζί σας!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά