Χειμωνιάτικος Γάμος: Ιδέες Στολισμού και Διακόσμησης

22/11/2019
Χειμωνιάτικος Γάμος: Ιδέες Στολισμού και Διακόσμησης Χειμωνιάτικος Γάμος: Ιδέες Στολισμού και Διακόσμησης
 • Οι χειμωνιάτικοι γάμοι μας αρέσουν γιατί είναι γεμάτοι ζεστά χρώματα, πλούσιες συνθέσεις και γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι περισσότεροι γάμοι τον χειμώνα, γίνονται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, μία μαγική εποχή του χρόνου, δίνοντας μας έμπνευση για έναν γάμο που θυμίζει παραμύθι.

  Παρακάτω θα δείτε ιδέες διακόσμησης και στολισμού γάμου για χειμωνιάτικη δεξίωση, χριστουγεννιάτικη ή μη, σε συνδυασμό με όμορφα λουλούδια και είδη γάμου που θα διακοσμήσουν μοναδικά το γάμο σας.

  Εμείς σας παρουσιάζουμε δύο διαφορετικές χρωματικές παλέτες σε σκούρες αποχρώσεις που ταιριάζουν με αυτήν την εποχή του χρόνου για να διαλέξετε όποια ταιριάζει με το δικό σας γούστο.

  Χειμωνιάτικος Στολισμός Γάμου - 1

  Χρυσό - Κυπαρισσί

  Το σκούρο πράσινο, είτε πρόκειται για βαθύ κυπαρισσί, είτε σε πιο ανοιχτή απόχρωση ταιριάζει μοναδικά με το χρυσό. Το λαμπερό χρυσό προσδίδει κομψότητα και πολυτέλεια στον στολισμό του γάμου σας, ενώ το κυπαρισσί προσθέτει χειμωνιάτικη διάθεση, θυμίζοντας τα χρώματα του χριστουγεννιάτικου έλατου. Εκλεπτυσμένος χρωματικός συνδυασμός για όσες επιθυμούν έναν όμορφο και ιδιαίτερο στολισμό γάμου. 

  Χειμωνιάτικος στολισμός γάμου - χρυσό κυπαρισσί χρώματαΧρωματική παλέτα σε πράσινες και χρυσές αποχρώσεις - Πηγή

  Νυφική Ανθοδέσμη

  Η νυφική ανθοδέσμη με πρασινάδες, λευκά άνθη και τριαντάφυλλα είναι η πιο όμορφη επιλογή για να ταιριάξει με τα χρώματα του γάμου σας.

  Χειμωνιάτικος στολισμός γάμου - νυφική ανθοδέσμηΧειμωνιάτικη νυφική ανθοδέσμη με πρασινάδες και λευκά άνθη

  Στολισμός Εκκλησίας με Φαναράκια

  Ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε σε έναν χειμωνιάτικο στολισμό γάμου είναι τα φαναράκια. Φαναράκια κάθε είδους, σε μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος μπορούν να αξιοποιηθούν στον στολισμό της δεξίωσης και στον στολισμό της εκκλησίας. Το φαναράκια φέγγουν καθόλη τη διάρκεια της βραδινής δεξίωσης δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα για μία ρομαντική είσοδο στην εκκλησία.

  Φαναράκι διακοσμητικό στοιχείο για στολισμό γάμουΦαναράκι διακοσμητικό στοιχείο για στολισμό γάμου

  Εξωτερικός στολισμός εκκλησίας με φαναράκια σε χειμωνιάτικο γάμοΕξωτερικός στολισμός εκκλησίας με φαναράκια από το Για Σένα Μόνο

  Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες

  Όσο για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες του γάμου; Μία μπομπονιέρα με λευκό τούλι και κυπαρισσί κορδέλα αρκεί για να δέσει με τον στολισμό του γάμου ενώ το προσκλητήριο μπορεί να είναι σε κρεμ αποχρώσεις με χρυσοτυπία και χρυσή κορδέλα δεσίματος.

  Μπομπονιέρες γάμου με λευκό τούλι και πράσινη κορδέλαΜπομπονιέρες γάμου με λευκό τούλι και κυπαρισσί χρώμα από τα Φιλοτεχνήματα

  Προσκλητήριο Γάμου σε κρεμ και χρυσή απόχρωση Προσκλητήριο Γάμου σε κρεμ και χρυσή απόχρωση από την ART - ΕΜΕΙΣ

  Χειμωνιάτικος Στολισμός Γάμου - 2

  Μπορντό - Κυπαρισσί

  Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πιο ζεστό χρώμα του χειμώνα και των Χριστουγέννων: το μπορντό! Σκούρο βυσσινί ή για τις πιο τολμηρές κόκκινο της φωτιάς, το χρώμα αυτό δεν έχει περιορισμούς, αρκεί να το συνδυάσετε με το ταίρι του: το κυπαρισσί.

  Αν αγαπάτε κι εσείς το μπορντό όσο κι εμείς, παρακάτω θα δείτε τις καλύτερες προτάσεις στολισμού για το γάμο σας.

  Χριστουγεννιάτικος χειμωνιάτικος στολισμός σε μπορντό αποχρώσειςΧρωματική παλέτα σε μπορντό αποχρώσεις - Πηγή

  Νυφική Ανθοδέσμη

  Η νυφική ανθοδέσμη πρέπει να ταιριάζει τόσο με το θέμα του στολισμού του γάμου όσο και με το νυφικό σας. Μία ανθοδέσμη με πολλά διαφορετικά λουλούδια στα χρώματα του μπορντό θα κάνει τη διαφορά. 

  Χειμωνιάτικη νυφική ανθοδέσμη σε μπορντό αποχρώσειςΧειμωνιάτικη νυφική ανθοδέσμη σε μπορντό αποχρώσεις

  Στολισμός Εκκλησίας

  Για έναν εντυπωσιακό στολισμό στην εκκλησία το μπορντό χρώμα δεν αρκεί. Επενδύστε σε μία ευφάνταστη είσοδο αξιοποιώντας ένα μπορντό χαλί με όμορφες ανθοσυνθέσεις. 

  Χριστουγεννιάτικος στολισμός εκκλησίας με μπορντό χρώμαΧριστουγεννιάτικος στολισμός εκκλησίας με μπορντό χρώμα από τα Φιλοτεχνήματα

  Λαμπάδα Γάμου

  Μία όμορφη λαμπάδα γάμου με πλούσια χριστουγεννιάτικη ανθοσύνθεση θα δώσει χρώμα και ζεστασιά κατά το μυστήριο του γάμου σας. Πράσινα, μπορντό και λευκά άνθη είναι η ιδανική επιλογή για να ταιριάξουν χρωματικά με το θέμα του γάμου. 

  Χριστουγεννιάτικη λαμπάδα γάμουΧριστουγεννιάτικη λαμπάδα γάμου από το Dream The Day by Lia Kelli

  Ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες στον στολισμό του γάμου σας μπορούν να ξεχωρίσουν. Όμορφες διακοσμητικές λεπτομέρειες από έλατο και μπορντό άνθη στόλισαν υπέροχα το δίσκο με τα στέφανα γάμου, όπως θα δείτε παρακάτω.

  Λεπτομέρειες χριστουγεννιάτικου στολισμού στο μυστήριο της εκκλησίαςΧριστουγεννιάτικος στολισμός για τα στέφανα στην εκκλησία από το Dream The Day By Lia Kelli

  Ζεστή ατμόσφαιρα, χριστουγεννιάτικα χρώματα, πλούσιες ανθοσυνθέσεις και διακοσμητικές ιδέες, μας ενέπνευσαν για έναν παραμυθένιο χειμωνιάτικο γάμο. Εσύ τι θα διαλέξεις; 

  • Προτείνουμε:

   Βρείτε επαγγελματίες για Ανθοστολισμό, εδώ

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!