Ρομαντικός Γάμος: Ιδέες Στολισμού Γάμου

11/03/2020
Ρομαντικός Γάμος: Ιδέες Στολισμού Γάμου Ρομαντικός Γάμος: Ιδέες Στολισμού Γάμου Plug in Pictures
 • Ο στολισμός ενός γάμου μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά θέματα, ανάλογα το ύφος που προτιμάτε να ακολουθήσετε. Η διακόσμηση που θα επιλέξετε θα χαρίσει ομορφιά και στυλ τόσο στην εκκλησία, όσο και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

  Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε όμορφες ιδέες στολισμού για όλες εσάς που ονειρεύεστε έναν ρομαντικό γάμο που θα κλέψει τις εντυπώσεις των καλεσμένων.

  Τα άνθη αποτελούν μία βασική επιλογή για εσάς που θέλετε έναν ρομαντικό στολισμό γάμου. Αναξάρτητα από το τι λουλούδι θα διαλέξετε τελικά, η φρέσκαδα και η ζωντάνια ενός άνθους, μόνο ομορφιά μπορεί να προσφέρει στο γάμο σας.

  Η νέα τάση προστάζει το σχήμα των λουλουδιών που θα επιλέξετε να είναι το λεγόμενο "full bloom". Ας πάρουμε για παράδειγμα τα τριαντάφυλλα. Όσο πιο ανοιχτό το σχήμα του τριαντάφυλλου, τόσο πιο ρομαντικό το ύφος της ανθοδέσμης σας.

  Όπως αναφέρει η ανθοδέτρια - γεωπόνος του The Flower Puzzle, κ. Ελένη Νικολογιάννη: "αν θέλετε να προσδώσετε έναν πιο χαριτωμένο τόνο παιδικής αθωότητας στην ανθοδέσμη σας, δοκιμάστε να συνοδεύσετε το βασικό σας λουλούδι (π.χ. τριαντάφυλλο) με μικρότερα άνθη (π.χ. χαμομήλι, γυψοφύλη, άστερ).

  Αν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, προς αντικατάσταση του τριαντάφυλλου μπορείτε να αξιοποιήσετε παιώνιες, νεραγκούλες, ντάλιες ή λυσίανθο που μοιάζει με τριαντάφυλλο".

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - νυφική ανθοδέσμηΑνθοστολισμός: The Flower Puzzle

  Όσα για τα χρώματα;

  Η κ. Ελένη Νικολογιάννη προσθέτει: "Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε παλ χρώματα με έντονες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το ροζ παλ με το έντονο φούξια. Το ένα χρώμα θα αναδείξει το άλλο και η ανθοδέσμη θα φαντάζει πρωτότυπη και συνάμα ρομαντική".

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - Νυφική ανθοδέσμηΑνθοστολισμός: The Flower Puzzle

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - Νυφική ανθοδέσμηΦωτογραφία: Plug in Pictures

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - Νυφική ανθοδέσμηΦωτογραφία: Everlasting Tales

  Τι γίνεται όμως αν έχετε φανταστεί κάτι διαφορετικό για το γάμο σας; Πώς μπορείτε να προσδώσετε ρομαντισμό στον στολισμό του γάμου σας χωρίς πολλά άνθη;

  Η απάντηση κρύβεται στα αντικείμενα. Κάθε αντικείμενο μπορεί να φανεί χρήσιμο στον στολισμό του γάμου σας και να συγκινήσει εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας. Η κ. Λία Κέλλη, ιδιοκτήτρια του Dream The Day by Lia Kelli, μας εξηγεί περισσότερα: "Ρομαντισμό στο γάμο μπορείτε να αποδώσετε με αντικείμενα που έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εσάς. Αγαπημένη επιλογή αποτελούν δικά σας οικογενειακά κειμήλια, όπως για παράδειγμα, μία παλιά βαλίτσα, η φωτογραφική μηχανή του παππού, οικογενειακές φωτογραφίες, ένα γραμμόφωνο, το πλεκτό τραπεζομάντιλο της θείας και άλλα".

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - ιδέες με αντικείμεναΣτολισμός: Dream the Day by Lia Kelli

  Ρομαντικός στολισμός γάμου με αντικείμεναΣτολισμός: Dream the Day by Lia Kelli

  Ρομαντικός στολισμός γάμου με αντικείμεναΣτολισμός: Dream the Day by Lia Kelli

  Διατηρώντας την ίδια ρομαντική διάθεση, αυτή τη φορά ακολουθούμε τις χρήσιμες συμβουλές του ιδιοκτήτη του Κουτί Ονείρων, κ. Νιαστή Τζανή, ο οποίος προσθέτει: "Τα βασικά χρώματα για έναν ρομαντικό στολισμό γάμου είναι το λευκό, το ροζ και το κουφετί. Αν προτιμάτε κάποιο διαφορετικό χρώμα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ταιριάξετε με το λευκό. Ο συνδυασμός του λευκού με οποιοδήποτε χρώμα θα έχει ρομαντικό αποτέλεσμα".

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - νυφική ανθοδέσμηΑνθοστολισμός: Κουτί Ονείρων

  Αν πάλι αναζητάτε μία πρωτότυπη ρομαντική ιδέα για τους καλεσμένους, σας έχουμε τη λύση.

  Απασχολήστε τους καλεσμένους σας με όμορφα και χρήσιμα αξεσουάρ!

  Όπως αναφέρει ο κ. Νιαστής Τζανής, αν πρόκειται για καλοκαιρινό γάμο, οι ομπρέλες ήλιου ηλιοπροστασίας, οι βεντάλιες, τα ψάθινα καπελάκια για τα αγόρια και άλλα αξεσουάρ θα προσδώσουν έναν ιδιαίτερα ρομαντικό τόνο στη δεξίωση σας.

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - ιδέες για τους καλεσμένουςΣτολισμός: Κουτί Ονείρων

  Όσο για το ίδιο το ζευγάρι, μία ρομαντική πρόταση είναι ο γαμπρός να προτιμήσει μπουτονιέρα από άνθη ενώ η νύφη να φορέσει βραχιόλι ή στεφάνι στα μαλλιά από άνθη.

  Ρομαντικός στολισμός γάμου - Στεφανάκι από άνθη για τη νύφηΦωτογραφία: ShooTheBride

  Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, τολμήστε να βάλετε φρέσκα άνθη ακόμα και στη γαμήλια τούρτα! Έτσι θα ταιριάζει με τον υπόλοιπο στολισμό του γάμου όπως επίσης θα δώσει χρώμα στις φωτογραφίες την ώρα της κοπής της τούρτας.

  Ρομαντικός στολισμός τούρτας γάμουΑνθοστολισμός: The Flower Puzzle

  Μπορείτε επίσης να χρωματίσετε το τραπέζι δεξίωσης των καλεσμένων και να τους υποδεχτείτε με το Μενού τυπωμένο στα χρώματα του στολισμού, όπως επίσης το ίδιο μπορεί να γίνει και με την αρίθμηση σε κάθε τραπέζι.

  Ρομαντικός στολισμός για το τραπέζι δεξίωσηςΣτολισμός: Κουτί Ονείρων

  Μην παραλείψετε τον στολισμό του νυφικού αυτοκινήτου που θα σας μεταφέρει στην εκκλησία και στον χώρο δεξίωσης. Ειδικά αν πρόκειται για κάποιο αυτοκίνητο – αντίκα, η φωτογράφιση σας μετά το γάμο μπορεί να έχει ένα πολύ ρομαντικό αποτέλεσμα.

  Ρομαντικός στολισμός νυφικού αυτοκινήτουΝυφικό Αυτοκίνητο: Join The Beetle

  Όλα τα παραπάνω αποτελούν έμπνευση για στολισμό γάμου για όλες εσάς που ονειρεύεστε έναν ρομαντικό γάμο. Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να δημιουργήσετε μία πραγματικά ρομαντική ατμόσφαιρα γάμου!

  • Προτείνουμε:

   Βρείτε επαγγελματίες για Στολισμό Γάμου, εδώ

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!