Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Βραδυνά Φορέματα ARKA WEDDING

ARKA WEDDING

Βραδυνά Φορέματα ARKA WEDDING

ARKA WEDDING

Ζητήστε προσφορά
Βραδυνά Φορέματα ARKA WEDDING

Η εταιρία Arka Wedding είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος για την Ελλάδα της γνωστής εταιρίας κατασκευής νυφικών και βραδινών φορεμάτων υψηλής ποιότητας, Morilee, η οποία εδρεύει στην Νέα Υόρκη και έχει αντιπροσώπους σε όλο τον Κόσμο.

Το ότι τα βραδινά φορέματα της εταιρίας έρχονται κατ ευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση, χωρίς την ύπαρξη μεσαζόντων κάνει έτσι ώστε οι τιμές των φορεμάτων με την αρίστη ποιότητα τους, να είναι και πολύ καλές .

Ο οίκος MORILEE, οι σχεδιαστές VICTORIA JANE, VENI INFANTINO, RONALD JOYCE και MADELINE GARDNER εκπροσωπούνται με αντιπροσωπευτικά τους σχέδια. Τα υλικά που ξεχωρίζουν είναι οι μουσελίνες για τις πιο αέρινες εμφανίσεις, αλλά και οι δαντέλες οι μεταξωτοί ταφτάδες με τα κεντήματα για μία υπέροχη στιγμή της ζωής σας.

Επισκεφτείτε μας στον οίκο μας, για να δείτε από κοντά τις ευφάνταστες δημιουργίες των οίκων, που θα σας γοητεύσουν.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις τάσεις που προτείνουμε και να σας βοηθήσουμε με το έμπειρο προσωπικό μας να δοκιμάσετε και να διαλέξετε, μέσα από ένα πλούσιο αριθμό από κολακευτικά σχέδια. Περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας ( www.arkawedding.gr ) όπου θα δείτε τις Collections μας καθώς και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές των φορεμάτων μας.

Δείτε επίσης τα νυφικά μας, εδώ

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά