Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Ανθοστολισμός - Διακόσμηση MV FLOWERS

MV FLOWERS

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση MV FLOWERS

MV FLOWERS

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση MV FLOWERS

H flower designer φέρει το Όνομα, αλλά κυρίως τη Χάρη.  Και αυτήν ακριβώς τη χάρη τοποθετεί με υψηλή αισθητική στο τραπέζι του γάμου και την εκκλησία που επιλέγετε για να ενώσετε την κοινή σας ζωή. Η Μαργαρίτα, Τεχνολόγος Γεωπόνος, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολλανδία δίπλα σε εξειδικευμένους Καθηγητές, αλλά μυημένη και στην ιαπωνική τέχνη της ikebana, αναλαμβάνει να δώσει ζωή, χρώμα και φως στη στιγμή σας. 

Υλικά της, το μεράκι και η καλαισθησία, ξέρει να τα ακουμπά σε μυρωδάτα άνθη, κάνοντας την ατμόσφαιρα του κάθε σας μυστηρίου, μαγευτική.

Η ίδια φροντίζει κάθε φορά, να προσαρμόζει τη ζωηρή της φαντασία, έχοντας ως σημείο εκκίνησης και  αναφοράς, εσάς τους ίδιους. Εξάλλου, βασική αρχή που εφαρμόζει κατά τη διακόσμηση είναι ότι καμία εικαστική, ανθοδετική επιμέλεια δεν πρέπει να μοιάζει με την άλλη. Ξεχωριστή όπως είναι η κάθε προσωπικότητα, η κάθε ιστορία και το κάθε ζευγάρι, βαδίζει σε αυτούς τους μοναδικούς άξονες, για να συνθέσει ιστορίες με ξεχωριστά ροδοπέταλα.

Και επειδή ο χρόνος όταν σχεδιάζετε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, δε μοιάζει ποτέ αρκετός η Μαργαρίτα Βράγκου και η ομάδα της έρχονται στον προσωπικό σας χώρο, κατόπιν ραντεβού, και μαζί σχεδιάζετε ένα αισθητικό αποτέλεσμα μοναδικό, απόλυτα συναφές με το προσωπικό σας γούστο, τη μοναδική σας ιστορία αγάπης.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά