Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

Ζητήστε προσφορά
Κτήματα Γάμου ΚΤΗΜΑ FILOXENIA

Το Filoxenia Κτήμα πρεσβεύει και υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τυπικό της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, όπως αυτό έχει αφομοιωθεί και τηρηθεί πιστά από τον λαό μας, παρά το πέρασμα χιλιάδων ετών.

Στο άριστα οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριό μας, που βρίσκεται στο Καπανδρίτι λίγα χιλίομετρα εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, προσφέρουμε πολλές επιλογές μενού με φρέσκα προϊόντα, για κάθε κοινωνική και προσωπική εκδήλωση. Ελάτε να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για μιά εντυπωσιακή εκδήλωση και να κάνουμε πράξη κάθε σας επιθυμία με υπευθυνότητα και συνέπεια που να ανταποκρίνεται ακόμη και στα πιο απαιτητικά γούστα.

Η επιλογή άριστης ποιότητας, μόνο, φρέσκων πρώτων υλών (πιστοποιημένων με το σύστημα HACCP) και φρέσκων λαχανικών, από ελεγμένους προμηθευτές μας, διασφαλίζουν ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να διαλέξετε από τα προτεινόμενα έτοιμα μενού αλλά και τις μοναδικές ιδέες του επιδέξιου chef, που σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα επωνύμων κρασιών, αποτελούν εγγύηση για την γευστική επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Οι πρωτοποριακές ιδέες μας και λύσεις, ο σχεδιασμός, η διακόσμηση μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, το άψογο servise, σε συνδυασμό με τον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό μας, η συνεργασία με επαγγελματίες djs, κλόουν, κλειστούς χώρους και πυροτεχνήματα εξασφαλίζουν την εκπλήρωση της ονειρεμένης εκδήλωσής σας.

Το Κτήμα Filoχenia αναλαμβάνει να διακοσμήσει και να σχεδιάσει με πρωτοποριακές ιδέες την εκδήλωση σας, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το Κτήμα Filoχenia  διαθέτει ολοκαίνουριο εξοπλισμό, τον οποίο συντηρεί στην αρχή και στο τέλος κάθε εκδήλωσης. 

Έχουμε αναζητήσει και συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες djs και κλόουν ώστε να απολαύσετε και να χαρείτε ένα ευχάριστο περιβάλλον που μπορείτε να το κάνετε ποιο φαντασμαγορικό με την ασφαλή ρίψη πυροτεχνημάτων. 

Για κάθε ξεχωριστή στιγμή σας, είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε και να συμβάλλουμε στην λεπτομέρεια του γιορτινού σας τραπεζιού, καθώς και οποιασδήποτε προσωπικής ή εταιρικής σας εκδήλωσης.

Περισσότερες Φωτογραφίες

Δείτε την προσφορά της επιχείρησης ΚΤΗΜΑ FILOXENIA στο Gamos-Deals.gr

Ζητήστε προσφορά

ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΚΤΗΜΑΤΑ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ