Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου IMPERIAL PORT |  CONVENTION CLUB

IMPERIAL PORT | CONVENTION CLUB

Κτήματα Γάμου IMPERIAL PORT |  CONVENTION CLUB

IMPERIAL PORT | CONVENTION CLUB

Κτήματα Γάμου IMPERIAL PORT |  CONVENTION CLUB

Ο μεγαλύτερος πολυχώρος εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης έρχεται στη περιοχή του Λιμανιού.

Οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη αποκτούν μια νέα και άκρως εντυπωσιακή επιλογή.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο down town χώρο δεξιώσεων!

Ο λόγος για το Imperial Port | Convention Club, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2023, στο κέντρο της πόλης.

Σε μία εμβληματική περιοχή, στο λιμάνι της πόλης, συνυφασμένη εδώ και δεκαετίες με την ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση, το Imperial Port | Convention Club έρχεται να προσφέρει μια ιδιαίτερη αύρα, με σύγχρονη και πολυτελή αισθητική.

Το Imperial Port | Convention Club διαθέτει:

Δύο χώρους (700 τ.μ. ο καθένας). Οι παραπάνω μοντέρνοι χώροι σε industrial ρυθμούς και χωρίς κολώνες,  μπορούν να λειτουργήσουν ως εξωτερικοί ή εσωτερικοί, ανάλογα με την επιθυμία των ενδιαφερόμενων, καθώς και των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν την ημέρα της δεξίωσης, αφού η οροφή τους μπορεί να ανοιγοκλείνει ηλεκτρονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αυτοί χώροι εφάπτονται και έχουν τη δυνατότητα να ενωθούν δημιουργώντας ένα ενιαίο χώρο, με δυνατότητα φιλοξενίας μεγαλύτερη των 1000 καλεσμένων.

2 κήπους, ιδανικούς να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις των 250 ατόμων ο καθένας.

Πισίνα η οποία δεσπόζει σε έναν μοναδικά καλαίσθητο εξωτερικό χώρο (800 τ.μ.) και συνδυάζει την απόλυτη  χαλάρωση με την έντονη διασκέδαση. Αυτό υπόσχεται, τόσο το pool bar με τα μοναδικά αρώματα καφέ, ποτά, ιδιαίτερα cocktails, όσο και ο chef που με την έμπειρη ομάδα του, ξυπνάει ευχάριστα τους γευστικούς κάλυκες  των επισκεπτών.

Υπερυψωμένη αίθουσα μπροστά από τη πισίνα (250 τ.μ.) για πραγματοποίηση δεξιώσεων, εταιρικών events, gala dinners!

Roof garden (250 τ.μ.) με φανταστική θέα που εκτείνεται από τους γερανούς του λιμανιού και φτάνει μέχρι τον Όλυμπο, για ιδιαίτερα και μοναδικά bachelor & private parties

Δωμάτια ιδιαίτερα διαμορφωμένα  για τις ανάγκες των νεονύμφων, τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσο και για τη προετοιμασία τους!

Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα Hi-Tech οπτικοακουστικά μέσα, ώστε να μείνει το party σας αξέχαστο!

Η ομάδα της Imperial Hospitality, με γνώμονα την άριστη εμπειρία των φιλοξενούμενων σας και εμμονή στη λεπτομέρεια, σχεδιάζει μαζί σας τη πραγματοποίηση της καλύτερης εκδήλωσης, από τη στιγμή που θα το αποφασίσετε μέχρι την αποχώρηση των καλεσμένων σας.

Το Imperial Port | Convention Club μέλος του ομίλου Imperial Hospitality, με πολυετή εμπειρία στο τομέα της φιλοξενίας, έχει φροντίσει να δώσει μια σύγχρονη και έντονη προσωπικότητα στο πιο όμορφο party της ζωής σας!

Info

Το Imperial Port | Convention Club βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (περιοχή λιμάνι), στην οδό 26ης Οκτωβρίου 59, στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκινά τη λειτουργία του τον Μάιο του 2023.

Διαθέτει χώρους και αίθουσες δεξιώσεων, ανοικτό χώρο με πισίνα, εστιατόριο και roof garden, όλα κατάλληλα για δεξιώσεις, εταιρικά events, καθώς και συνέδρια.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά