Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων ΔΗΒΕΛΙΑ

ΔΗΒΕΛΙΑ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΔΗΒΕΛΙΑ

ΔΗΒΕΛΙΑ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΔΗΒΕΛΙΑ

Καλώς ήρθατε στο Δηβέλια!

Σας προσκαλούμε σε έναν χώρο που μπορείτε να επισκεφτείτε με την οικογένειά σας αλλά και με τους φίλους σας, για ποτό, φαγητό, συγκεντρώσεις φίλων, επαγγελματικά γεύματα, ιδιωτικά πάρτι καθώς για δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.

Η οργάνωση μας και οι προτάσεις μας σίγουρα θα ενθουσιάσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας. Το άψογο service και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 400 άτομα και ο εξωτερικός χώρος καθώς και το κτήμα μέχρι 1000 άτομα.

Οι Αίθουσες Δεξιώσεων Μας

Επιθυμείτε να βρείτε τον ιδανικό χώρο για να γιορτάσετε το γάμο σας ή τη βάφτιση του μωρού σας, εξασφαλίζοντας ότι όλα θα γίνουν στην εντέλεια και εσείς θα έχετε χρόνο να απολαύσετε την κάθε στιγμή; Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε! Στον εξωτερικό χώρο ανεξάρτητα από τις "διαθέσεις" του καιρού, δίπλα στη πισίνα μπορείτε να απολαύσετε το εξαιρετικό φαγητό και τις υπέροχες ποικιλίες κρασιού, να χορέψετε και να δημιουργήσετε μοναδικές στιγμές που δεν θα φύγουν ποτέ από την μνήμη σας!

ΔΗΒΕΛΙΑ CATERING

Οι εξαίσιες γεύσεις από την ομάδα του ειδικά εκπαιδευμένου σεφ ταξιδεύουν και βρίσκονται στο πλευρό σας σε ιδιωτικές και επαγγελματικές στιγμές για να έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε απερίσπαστα με τους καλεσμένους σας. Εσείς μόνο επιλέγετε ότι επιθυμείτε από τις αμέτρητες γευστικές επιλογές που σας προτείνουμε.

Στο χώρο σας, όπου μας υποδείξετε ή και σε συνεργαζόμενους χώρους, η διακόσμηση και η εξυπηρέτηση των καλεσμένων δεν θα σας απασχολήσουν ούτε λεπτό και θα έχετε το χρόνο να χαρείτε κάθε στιγμή.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα με τις καινούργιες αίθουσες στις οποίες λειτουργούμε: 4 κλειστές κ 4 ανοιχτές αίθουσες.

Οι επιθυμίες σας... ευθύνη και στόχος μας!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά