Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου GRAND CHATEAU

GRAND CHATEAU

Κτήματα Γάμου GRAND CHATEAU

GRAND CHATEAU

Κτήματα Γάμου GRAND CHATEAU

Το Grand Chateau, είναι ένας επιβλητικός χώρος στους πρόποδες του Χορτιάτη και αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή ανάμεσα στους πολυχώρους της Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας, μια εταιρική εκδήλωση ή κάποια συνεστίαση Σωματείου ή Συλλόγου. Η αρχιτεκτονική του χώρου βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το τοπίο και τη μαγευτική θέα των δύο λιμνών.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Grand Chateau αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, την εταιρική σας εκδήλωση ή ένα χορό. Η μοναδική αισθητική, οι εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις των σεφ μας, το άψογο service θα ικανοποιήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας σε αυτές τις μοναδικές στιγμές που θέλετε για πάντα να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σας.

Ο πολυχώρος διαθέτει δύο μεγάλα ιδιωτικά πάρκινγκ κάνοντας έτσι την πρόσβαση εύκολη και άνετη. Διαθέτει μια παιδική χαρά στην οποία μπορούμε άνετα να διοργανώσουμε τη βάπτιση του παιδιού σας ή ένα παιδικό πάρτυ. Στο μεγάλο κήπο μας έχουμε δημιουργήσει δύο επιπλέον χώρους, έναν με θέα προς το ιστορικό βουνό του Χορτιάτη και έναν δεύτερο που διαθέτει πισίνα, από όπου μπορεί κανείς να ατενίσει τις δύο λίμνες.

Οι αίθουσες διατίθενται ακόμη για κάθε είδους επαγγελματικές συναντήσεις, όπως συνέδρια, δειγματισμούς, meeting και διαθέτουν όλες ηχητική κάλυψη.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά