Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων ΚΤΗΜΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΚΤΗΜΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΚΤΗΜΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΚΤΗΜΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Αίθουσες Δεξιώσεων ΚΤΗΜΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Με έντονες πινελιές από χρώματα και υλικά της φύσης, μαγευτική θέα στο απέραντο μπλε του ουρανού και της θάλασσας και με μοναδική αίσθηση ελευθερίας, το Κτήμα Χρηστίδη, φιλοδοξεί να σας χαρίσει τις ωραιότερες αναμνήσεις από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας. Ελάτε να ζήσετε το όνειρο σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα το καλοκαίρι κάτω από το φως των αστεριών αλλά και το χειμώνα στη θαλπωρή του τζακιού.

Στην καταπράσινη έκταση των 10 στρεμμάτων με τα ελαιόδεντρα και την απεριόριστη μαγευτική θέα στον κόλπο του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης, διοργανώνονται οι πιο επιτυχημένες δεξιώσεις γάμου, βάπτισης, εταιρικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι και events, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο εντυπωσιακός σκηνοθετικός φωτισμός επιτρέπει να χαρείτε κάθε γωνιά του Κτήματος, από την επιβλητική πισίνα μέχρι τα καταπράσινα παρτέρια που οριοθετούν το χώρο ενώ η πετρόκτιστη περίφραξη, εξασφαλίζει απόλυτη ιδιωτικότητα.

Ελάτε να οργανώσουμε μαζί την εκδήλωσή σας σε ένα αρμονικό σύνολο φυσικής πολυτέλειας, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά