Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου BON CHATEAU

BON CHATEAU

Κτήματα Γάμου BON CHATEAU

BON CHATEAU

Κτήματα Γάμου BON CHATEAU

Το ξύλινο σαλέ Bon Chateau βρίσκεται στην κορυφή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή για τη δεξίωση του γάμου σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Η ομορφιά των χώρων, εσωτερικών και εξωτερικών, σε συνδυασμό με τις πιο εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις από τους σεφ μας, κατατάσσουν το Bon Chateau στους πιο φιλόξενους χώρους εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, για το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, για εταιρικές εκδηλώσεις, χορούς και κάθε είδους συνεστίαση.

Η διοργάνωση και η επιμέλεια της δεξίωσης του γάμου σας ή της δεξίωσης για τη βάπτιση του παιδιού σας, είναι δική μας υπόθεση. Ο στολισμός, η ποιότητα του φαγητού, το άψογο service θα σας αφήσουν αξέχαστες τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Και όταν τα φώτα χαμηλώνουν, η μαγεία συναντά το όνειρο καθώς αποκαλύπτεται η φωτιζόμενη πισίνα στο χώρο και μια θέα που κόβει την ανάσα.

Ο χώρος λειτουργεί ως εστιατόριο με σπιτικές και εκλεκτές γεύσεις, όταν δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση. Στο μπαρ – μπιστρό μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας ή το ποτό σας με τους πλέον διαχρονικούς ήχους μουσικής και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στο χώρο υπάρχει επίσης οργανωμένη παιδική χαρά για τους μικρούς μας καλεσμένους και άνετο parking.​

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά