Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά ΟΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

ΟΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

Νυφικά ΟΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

ΟΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

Νυφικά ΟΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

Ο Οίκος Γάμου Μπουχλαριώτη δυναμικά και σταθερά καθιερώθηκε στη Λάρισα ως το πιο ολοκληρωμένο, σωστά οργανωμένο και άρτια εξοπλισμένο για το γάμο κατάστημα. Έχοντας κληρονομιά από τη μητέρα τους, την τριακονταετή πείρα της, οι αδελφές Χαρά και Χρύσα Μπουχλαριώτη του ομώνυμου οίκου, διανύουν τον 14ο χρόνο της λειτουργίας του με μεγάλη επιτυχία. Κάνοντας αισθητή την διαφορά από τα κλασικά και τετριμμένα, ο οίκος γάμου Μπουχλαριώτη έδωσε στην πόλη της Λάρισας και όχι μόνο, μια νέα πνοή για τη μέλλουσα νύφη.

Στον καλαίσθητο χώρο στην Κοζάνης 3 (Γιάννουλη-Λάρισα) θα βρείτε λύσεις πρωτότυπες για έναν ξεχωριστό γάμο. Η αγάπη και το μεράκι της Χαράς και της Χρύσας μαζί με τις νέες και μοντέρνες ιδέες που λανσάρουν κάνουν τον έναν γάμο καλύτερο από τον άλλο. Σε ό,τι αφορά το νυφικό ο οίκος Μπουχλαριώτη αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για τη Λάρισα τις διεθνώς καταξιωμένες για την αισθητική τους αντίληψη και την τεχνική τους αρτιότητα, συλλογή νυφικών των Maggie Sottero, Sottero & Midgley, Demetrios, Cosmobella, La Sposa και My Lady.

Με βάση το νυφικό που μπορεί να είναι από το κλασικό λευκό ιβουάρ ως τις εκρηκτικές αποχρώσεις του κόκκινου και του χρυσού, όπως και τα πιο φίνα υφάσματα από μεταξωτό σατέν και οργαντίνα ως το σουά σοβάζ και τον ταφτά, δημιουργείται η ιδέα για την υλοποίηση των μπομπονιέρων και του ανθοστολισμού.

Πρωτότυπα σχέδια για τον στολισμό της Λαμπάδας η οποία μπορεί να είναι φωτιστικό δαπέδου, κηροστάτης, κερί κολώνα ή απλή τούλινη λαμπάδα στα χρώματα του γάμου σας. Τα στέφανα σχεδιασμένα σε ρομαντικό κλασικό ή μοντέρνο ύφος πραγματικά κοσμήματα. Στον οίκο γάμου βάπτισης Μπουχλαριώτη θα βρείτε προσκλητήρια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και θεμάτων πραγματικά κομψοτεχνήματα.

Σε ότι αφορά την πολυτιμότερη ανάμνηση της ζωής σας αυτή αποτυπώνεται με την φωτογράφηση και την Βιντεοσκόπηση της μεγάλης ημέρας με τους έμπειρους συνεργάτες μας. Ακόμη το νυφικό χτένισμα-μακιγιάζ, ενοικίαση του νυφικού αυτοκινήτου και η ανθοδετική παρουσία είναι μερικές από τις παροχές του οίκου γάμου.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

Δείτε ακόμη στο Gamos Portal