Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Ανθοστολισμός - Διακόσμηση BRIDAL GARDEN

BRIDAL GARDEN

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση BRIDAL GARDEN

BRIDAL GARDEN

Ανθοστολισμός - Διακόσμηση BRIDAL GARDEN

Η Ιωάννα , μετατρέπει τον χώρο της δεξίωσής σας στο προσωπικό σας παραμύθι.

Μυρωδάτα λουλούδια, κεριά, σατέν κορδέλες, αέρινα τούλια, ακριβές οργάντζες και περίτεχνες δαντέλες, γίνονται στα χέρια της οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες για να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, όπου θα ξεκινήσει το πιο γλυκό παραμύθι της ζωής σας... Ο γάμος σας ή η βάπτιση του μωρού σας!

Η Ιωάννα θα αναλάβει τον στολισμό της εκκλησίας, τον στολισμό της δεξίωσης και κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεστε για να κάνετε τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας, μοναδική!

Οι λεπτομέρειες είναι ο μεγάλος σύμμαχος της Ιωάννας και αυτές είναι ευδιάκριτες τόσο στις χειροποίητες μπομπονιέρες της από ιδιαίτερα υλικά, όσο και στους ανθοστολισμούς της.

Στο χώρο της θα βρείτε επίσης στέφανα, λαμπάδες, ιδέες για ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπα προσκλητήρια και ότι άλλο χρειάζεται για να οργανώσει με προσωπική φροντίδα η ιδιοκτήτρια το event του γάμου ή της βάπτισης από το Α έως το Ω!

 Για κάθε ξεχωριστή στιγμή, κάθε μοναδικό συναίσθημα, κάθε ξεχωριστή εμπειρία... Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας αποκλειστική πρόταση!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά