Το GamosPortal.gr στην έκθεση Bridal Expo

01/09/2023
Το GamosPortal.gr στην έκθεση Bridal Expo
 • Από την πρώτη στιγμή που το GamosPortal.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του, ανάμεσα στις επιδιώξεις μας ήταν πάντα η συμμετοχή στις μεγαλύτερες και ομορφότερες εκθέσεις καθώς και η προσωπική επαφή με τους μελλόνυμφους, αλλά και τους επαγγελματίες του γάμου.

  Μια συνήθεια που σταμάτησε για λίγο εξαιτίας της πανδημίας, αλλά ξαναρχίζει δυναμικά και μαζί με την αγορά του γάμου που φέτος σημείωσε έκρηξη εκδηλώσεων, οργανώνουμε το πρόγραμμά μας για τους γάμους της επόμενης χρονιάς!

  Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το GamosPortal.gr επιστρέφει, με τη διαφημιστική υποστήριξη και την παρουσία του στην πιο λαμπερή έκθεση για το γάμο, την Bridal Expo που συλλειτουργεί με τη μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week.

  Είναι δίπλα στους μελλόνυμφους - και όχι μόνο - εδώ και 11 χρόνια.

  Bridal Expo 2

  Θα πραγματοποιηθεί στο ωραιότερο κτίριο της Αθήνας το Ζάππειο Μέγαρο, στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023 και θα παρουσιάσει επιλεγμένες επιχειρήσεις με προιόντα και υπηρεσίες, απαραίτητες για έναν τέλειο γάμο.

  Ενημερωθείτε από το Gamos Portal Blog, για όλα τα νέα της έκθεσης, τα wedding brands που θα συμμετέχουν και τα events που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου, κερδίστε προσκλήσεις δωρεάν εισόδου και συναντήστε μας από κοντά για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

  Bridal expo 3

  Από τις 1 ως τις 3 Δεκεμβρίου, η καρδιά του γάμου χτυπάει στην Bridal Expo, στο Ζάππειο!

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ