Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με… Άρωμα Γάμου

06/01/2023
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με… Άρωμα Γάμου
 • Το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πετρούπολης η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στην Πλατεία «Ηρώων Αγωνιστών 1821». Μια εκδήλωση που ξέφυγε από τα συνηθισμένα, χάρη στο μοναδικό event που τη συνόδευσε και που είχε άρωμα… γάμου.

  Το δέντρο άναψε, με ένα μοναδικό show πυροτεχνημάτων και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους πολίτες και επισκέπτες για τις γιορτές.

  Ωστόσο η έκπληξη ήρθε αμέσως μετά! Στην άκρη της πλατείας υπήρχε ένα τεράστιο κουτί, τυλιγμένο σαν χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο έμοιαζε να είναι μέρος του ντεκόρ. Ξαφνικά, λευκά μπαλόνια άρχισαν να βγαίνουν από το εσωτερικό του ένα ένα, ενώ οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενός πιάνου γέμισαν με τους ήχους τους την ατμόσφαιρα.

  Flying Piano

  Και ενώ όλοι έστρεφαν την προσοχή τους στο παράξενο δώρο, είδαν με έκπληξη να ξεπροβάλλει αργά μέσα από αυτό, η γνωστή πιανίστα Έλενα Ξυδιά, σε ένα λευκό πιάνο που έμοιαζε να αιωρείται πάνω από το κουτί, χάρη σε ένα μπουκέτο μπαλόνια!

  Φορώντας ένα λευκό νυφικό, δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας Helena Kyritsi, η «ιπτάμενη πιανίστρια» όπως την έχουν αποκαλέσει τα ΜΜΕ, ερμήνευσε γνωστά κλασσικά και πιο σύγχρονα χριστουγεννιάτικα κομμάτια, πριν η… ενέργεια των μπαλονιών εξαντληθεί και επιστρέψει στο κουτί – δώρο, ανάμεσα σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η τεράστια φούστα που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την αίσθηση της αιώρησης, ήταν δημιουργία της νέας σχεδιάστριας, Έφης Βασταούρα.

  Flying Piano - Elena Xidia

  Το πρωτότυπο θέαμα ήταν μια διαφορετική υλοποίηση του Flying Piano Project, το οποίο έχει προσφέρει πολλά διεθνή βραβεία στην Έλενα Ξυδιά και στο σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη, που βρίσκεται πίσω από το project.

  Φυσικά το GamosPortal.gr ως χορηγός επικοινωνίας της Έλενας ήταν εκεί, ενώ η δημιουργική μας ομάδα Lobby Creative Office συνεισέφερε στην προώθηση του event, δημιουργώντας μια πρωτότυπη αντίστροφη μέτρηση στα social media, που ξεκινούσε από την αρχή της εβδομάδας, για να καταλήξει στην ημέρα της φωταγώγησης.

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ