Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά ARKA WEDDING

ARKA WEDDING

Νυφικά ARKA WEDDING

ARKA WEDDING

Νυφικά ARKA WEDDING

Η Arka wedding είναι Εταιρεία ΠΩΛΗΣΗΣ νυφικών και βραδινών φορεμάτων υψηλής ποιότητας, εκπρόσωπος για την Ελλάδα της γνωστής εταιρίας κατασκευής Morilee, η οποία εδρεύει στην Νέα Υόρκη.

Το ότι τα νυφικά και τα βραδινά φορέματα της εταιρίας έρχονται κατ ευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση, χωρίς την ύπαρξη μεσαζόντων, κάνει έτσι ώστε οι τιμές, συγκρινόμενες και με την αρίστη ποιότητα τους, να είναι και πολύ καλές.

Επίσης θα βρείτε νυφικά και φορέματα που απευθύνονται σε εύσωμες, που θέλουν να είναι και κομψές και να εντυπωσιάσουν.

Ο οίκος MORILEE, οι σχεδιαστές MADELINE GARDNER, VICTORIA JANE, RONALD JOYCE, SOFIA BIANCA, CARLA RUIZ, εκπροσωπούνται με αντιπροσωπευτικά τους σχέδια.

Τα υλικά που ξεχωρίζουν είναι οι μουσελίνες (chiffon), για τις πιο αέρινες εμφανίσεις, αλλά και οι δαντέλες, οι ταφτάδες, η Organza, το Satin και τα κεντήματα με κρύσταλλα, για την πιο υπέροχη ημέρα της ζωής σας.

Επισκεφτείτε μας στο οίκο μας , για να δείτε από κοντά τις ευφάνταστες δημιουργίες των σχεδιαστών, που θα σας γοητεύσουν.

Εδώ μπορείτε δείτε τις τάσεις της μόδας στο νυφικό και στο βραδινό επίσημο φόρεμα, να σας βοηθήσουμε με το έμπειρο προσωπικό μας και να δοκιμάσετε ένα πλούσιο αριθμό από κολακευτικά σχέδια. Δείτε τα βραδινά μας φορέματα, εδώ

Περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας ( www.arkawedding.gr ) όπου θα δείτε τις Collection μας, καθώς και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές μας.

Θα μας βρείτε στη Λ. Μαραθώνος 17 & Λάμπρου. Κατσώνη, Γέρακα, Αττική 15344

Τηλεφωνήστε μας στο 210 6610108 για πληροφορίες και ραντεβού.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά