Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κοστούμι Γαμπρού PAPADOGAMVROS

PAPADOGAMVROS

Κοστούμι Γαμπρού PAPADOGAMVROS

PAPADOGAMVROS

Ζητήστε προσφορά
Κοστούμι Γαμπρού PAPADOGAMVROS

Με παππού και πατέρα ράφτη, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος μεγάλωσε μέσα σε τόπια με υφάσματα και ψαλίδια, καθώς αποτελεί την τρίτη γενιά μιας οικογενειακής παράδοσης που κρατά δεκαετίες. Εισάγει υφάσματα ο ίδιος ώστε να προσφέρει στους πελάτες του υλικό πρώτης ποιότητας με την υπογραφή οίκων όπως Ermenegildo Zegna, Vitale Barbelis Canonico, Loro Piana, Scabal και πολλές άλλες. Στο ατελιέ του θα βρείτε επιλεγμένα πουκάμισα, παπούτσια και όλα τα αξεσουάρ τα οποία χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο.

Στο ανακαινισμένο ατελιέ του νέου σχεδιαστή Γιώργου Παπαδόγαμβρου (Κυριαζή 9, Κηφισιά) εμπιστεύονται την γκαρνταρόμπα τους ονόματα όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μάλιστα έραψε στον Γ. Παπαδόγαμβρο το γαμπριάτικο του κοστούμι, ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρήλ Σισέ, με τον οποίο ο Γ. Παπαδόγαμβρος διατηρεί μία μακρόχρονη συνεργασία , οι μπασκετμπολίστες Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Πρίντεζης, οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Σηφάκης και Ανδρέας Σάμαρης αλλά και επώνυμοι όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στο ατελιέ του κ. Παπαδόγαμβρου ράβονται αμέτρητοι γαμπροί, οι οποίοι τον προτιμούν για το κοστούμι του γάμου τους. Εφοπλιστές, βιομήχανοι και επιχειρηματίες από διάφορους χώρους, άνθρωποι της τέχνης αλλά και των media συμπληρώνουν το πελατολόγιο που αναθέτει στον Γιώργο Παπαδόγαμβρο να βρει το στιλ τους και να προσαρμόσει τα κοστούμια στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές τους, με την προσθήκη των απαραίτητων ξεχωριστών «πινελιών» σε κάθε ρούχο. Πρόκειται για το ίδιο σύστημα που εφαρμόζουν οι φημισμένοι Άγγλοι ράφτες της Savile Row, της ιστορικής συνοικίας στο Λονδίνο που στεγάζονται οι κορυφαίοι οίκοι κοστουμιού επί παραγγελία (bespoke).

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά