Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO TSELIOS

STUDIO TSELIOS

Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO TSELIOS

STUDIO TSELIOS

Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO TSELIOS

Όταν το 1945 ο Νίκος Τσέλιος, ο παππούς, έπαιρνε τη φωτογραφική του μηχανή και το τρίποδο στην πλάτη και γυρνούσε τα χωριά της Αττικής, η φωτογραφία ήταν κάτι δύσκολο για τους ανθρώπους της εποχής. Έτσι κάθε που φορούσαν τα καλά τους έτρεχαν στο φωτογράφο για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Πλέον είμαστε στην τρίτη γενιά φωτογράφων και η φωτογράφιση είναι πάθος και αγάπη για τον Νίκο Τσέλιο και για όλη την ομάδα μας και ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις δικές σας ιστορίες μέσα από τον φακό. Η προσπάθεια του studio μας είναι να δει την ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας με μια άλλη ματιά και να δημιουργήσει εικόνες με καλλιτεχνική προσέγγιση και συναίσθημα.

Με την άριστα καταρτισμένη ομάδα μας προετοιμάζουμε, προτείνουμε και δημιουργούμε την ιστορία σας. Με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και επένδυση σε νέες τεχνολογίες, παρέχουμε άριστο και σύγχρονο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να δίνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να ικανοποιούμε κάθε επιθυμία σας από την αρχή ως το τέλος.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας για τη δική σας ιδιαίτερη «αφήγηση» μέσα από φωτογράφιση και κινηματογράφηση υψηλής ποιότητας που θα γίνουν πολύτιμες αναμνήσεις.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά