Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

Νυφικό Αυτοκίνητο - Άμαξα Γάμου

Το νυφικό αυτοκίνητο που θα «οδηγήσει» τη νύφη στα σκαλιά της Εκκλησίας είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για να ολοκληρωθεί η οργάνωση του γάμου σας. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε διάφορες επιλογές αυτοκινήτων προς ενοικίαση για γάμο. Διαλέξτε ανάμεσα σε σύγχρονα μοντέλα, λιμουζίνες ή αντίκες (π.χ. Σκαραβαίο) και άμαξες γάμου.

Οι επαγγελματίες του είδους σας παρέχουν υπηρεσίες ενοικίασης πολυτελών και συλλεκτικών αυτοκινήτων που θα σας οδηγήσουν σε μία από τις  ξεχωριστές της ζωής σας.

Για μία διαφορετική είσοδο στην εκκλησία η άμαξα γάμου είναι η ιδανική επιλογή. Για τους λάτρεις του vintage, η άμαξα γάμου θυμίζει κάτι από παραμύθι και προσδίδει αρχοντικό στυλ κατά την είσοδο σας στην εκκλησία αλλά και κατά τη μεταφορά σας στο χώρο δεξίωσης. Μία εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα καλύπτουν, εκτός από γαμήλιες τελετές, όλο το φάσμα των κοινωνικών εκδηλώσεων όπως εταιρικές εκδηλώσεις, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και VIP μετακινήσεις.

Βρείτε Νυφικό Αυτοκίνητο - Άμαξα Γάμου στο Gamos Portal

Νυφικό Αυτοκίνητο ΑΜΑΞΕΣ ΓΑΜΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

ΑΜΑΞΕΣ ΓΑΜΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Αττική
Η αγάπη και το μεράκι μας για τα άλογα, αλλά και η επιθυμία μας να ομορφύνουμε τις πιo ιδιαίτερες στιγμές σας, δημιούργησαν τις "ΑΜΑΞΕΣ ΓΑΜΟΥ...
Νυφικό Αυτοκίνητο JOIN THE BEETLE

JOIN THE BEETLE

Αττική
Ο διάσημος Beetle υπήρξε και εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι ένα διαχρονικό σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής και πολλών διαδοχικών γενεών! Η επιλογή του σαν...