Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

Νυφικό Αυτοκίνητο - Άμαξα Γάμου

Το νυφικό αυτοκίνητο που θα «οδηγήσει» τη νύφη στα σκαλιά της Εκκλησίας είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για να ολοκληρωθεί η οργάνωση του γάμου σας. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε διάφορες επιλογές αυτοκινήτων προς ενοικίαση για γάμο. Διαλέξτε ανάμεσα σε σύγχρονα μοντέλα, λιμουζίνες ή αντίκες (π.χ. σκαραβαίο) και άμαξες γάμου.

Οι επαγγελματίες του είδους, σας παρέχουν υπηρεσίες ενοικίασης πολυτελών και συλλεκτικών αυτοκινήτων που θα σας οδηγήσουν σε μία στις πιο ξεχωριστές μετακινήσεις της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας.

Για μία διαφορετική είσοδο στην εκκλησία η άμαξα γάμου είναι η ιδανική επιλογή. Για τους λάτρεις του vintage, η άμαξα γάμου θυμίζει κάτι από παραμύθι και προσδίδει αρχοντικό στυλ κατά την είσοδο σας στην εκκλησία αλλά και κατά τη μεταφορά σας στο χώρο δεξίωσης. Μία εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα καλύπτουν, εκτός από γαμήλιες τελετές, όλο το φάσμα των κοινωνικών εκδηλώσεων όπως εταιρικές εκδηλώσεις, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και VIP μετακινήσεις.

Βρείτε Νυφικό Αυτοκίνητο - Άμαξα Γάμου στο Gamos Portal

Νυφικό Αυτοκίνητο VINTAGE WHEELS

VINTAGE WHEELS

Αττική
Δώσε τον αέρα μιας κινηματογραφικής ταινίας στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σου! Ford Falcon Futura Cabrio 1965 Ένα στολίδι υψηλής αισθητικής, το οποίο φέρνει...
Νυφικό Αυτοκίνητο JOIN THE BEETLE

JOIN THE BEETLE

Αττική
Ο διάσημος Beetle υπήρξε και εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι ένα διαχρονικό σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής και πολλών διαδοχικών γενεών! Η επιλογή του σαν...