Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

Bar Catering

Η ύπαρξη ενός Bar Catering στο γάμο σας (είτε στην εκκλησία, είτε στην δεξίωση) αποτελεί μοναδική διασκέδαση για τους καλεσμένους οι οποίοι σίγουρα θα θελήσουν να δοκιμάσουν ένα pre-drink ή ένα cocktail διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Η επιλογή ενός open bar σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Μενού ποτών και δροσερών αφεψημάτων και μάλιστα όπου κι αν επιθυμείτε εσείς. Είτε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, είτε στο χώρο της δεξίωσης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κινήσετε το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας να δοκιμάσουν κάτι ξεχωριστό που θα δώσει στην παρέα μια διαφορετική νότα διασκέδασης, όπως στις εξόδους σας.

Οι επαγγελματίες bartenders θα είναι εκεί για να προτείνουν στους καλεσμένους σας νέες γεύσεις σε cocktails - και όχι μόνο - αλλά και να τους διασκεδάσουν με το δικό τους show κατά την προετοιμασία των ποτών!

Αν λοιπόν φαντάζεστε τον γάμο σας γεμάτο κέφι και άφθονα cocktails της επιλογής σας, στο Gamos Portal θα βρείτε τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του είδους, έτοιμους να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας και να μετατρέψουν το γάμο σας σε πραγματικό πάρτυ!

Βρείτε Bar Catering στο Gamos Portal

Bar Catering VAN TALES

VAN TALES

Αττική
Η Van Tales καινοτομεί στο χώρο των mobile Bar φέρνοντας την αίσθηση ενός πραγματικού BAR σε οποιοδήποτε χώρο επιλέξετε. Με πάσο περιμετρικά, πολυμορφική οροφή που...