Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου SEA SOUL

SEA SOUL

Κτήματα Γάμου SEA SOUL

SEA SOUL

Κτήματα Γάμου SEA SOUL

Ο χώρος δεξιώσεων SEA SOUL, μια ανάσα από την Αθήνα, βρίσκεται στη παραλία του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη. Διαθέτει τρεις χώρους βγαλμένους από τη θάλασσα: Νηνεμία, Εν Θαλάττη και Εν Λευκώ.

«Βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου και λευκό, από το γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Ανδρέα. Η ομορφιά του τοπίου ήταν έμπνευση, για να δημιουργήσουμε τρείς εκλεπτυσμένους χώρους λουσμένους στο φως του καλοκαιρού. Η αύρα της πολυτέλειας και της ποιότητας, σε απόλυτη αρμονία με την αίσθηση της φύσης.»

Νηνεμία: Με στοιχεία όπως η πέτρα, το βότσαλο και το ξύλο, σχεδιάσαμε ένα ρομαντικό νησί. Ο διάδρομος του Νηνεμία, σας υποδέχεται φωτισμένος. Οι ροζ βουκαμβίλιες και τα αλμυρίκια, ενισχύουν την Αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του.

Χωρητικότητα: 360 άτομα καθιστά και 800 άτομα σε Cocktail Party.

Εν Θαλάττη: Το κοσμοπολίτικο νησί του SEA SOUL. Η επιβλητική του είσοδος, διακοσμημένη με ολόλευκα φανάρια και το ξύλινο χειροποίητο τραπέζι με τα κοχύλια, σας βάζει απευθείας στη ρομαντική και πολυτελή ατμόσφαιρα, που σας συνοδεύει μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Χωρητικότητα: 400 άτομα καθιστά και 1.500 άτομα σε Cocktail Party.

Εν Λευκώ: Λουσμένο στο λευκό φως. Ένας χώρος που συνδυάζει την κομψότητα με το ρομαντισμό του καλοκαιριού. Σαν ένα μυστικό νησί, αποκαλύπτει την ομορφιά και τις πολυτέλειές του, σε λίγους και εκλεκτούς. Ιδανικό για γάμους σε στενό κύκλο.

Χωρητικότητα: 80 άτομα καθιστά και 100 άτομα σε Cocktail Party.

Σας περιμένουμε στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη, να σας ξεναγήσουμε στα νησιά μας και να μετατρέψουμε την εκδήλωσή σας, σε μια αληθινή εμπειρία ψυχής.

Το SEA SOUL διαθέτει φωτιζόμενο και ασφαλτοστρωμένο parking 10 στρεμμάτων.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά

ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ