Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO ΔΕΔΕΣ

STUDIO ΔΕΔΕΣ

Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO ΔΕΔΕΣ

STUDIO ΔΕΔΕΣ

Φωτογραφία - Video Γάμου STUDIO ΔΕΔΕΣ

Η φωτογραφία γάμου είναι η μεγάλη μου αγάπη, η αδυναμία μου, το πάθος μου.

Επιδιώκω την αφήγηση μέσα από τις εικόνες μου, ώστε να είναι ικανές με το πέρασμα των χρόνων να σας μεταφέρουν συναισθήματα εκείνης της ημέρας, να χαμογελάσετε, να συγκινηθείτε, να δακρύσετε, να ονειρευτείτε. Με χαρακτηρίζει η δημιουργία κινηματογραφικών εικόνων με έντονες πινελιές από το ρεύμα του ρομαντισμού, από το χώρο της μόδας, σε καλαίσθητες και δυναμικές συνθέσεις. Ψάχνω την αισθητική τελειότητα, την ισορροπία, την απλότητα, την ομορφιά.

Στόχος μου οι φωτογραφίες του γάμου σας να είναι ένα έργο τέχνης και εσείς μέρος μίας μαγικής εικόνας που θα είναι πάντα εκεί να σας ταξιδεύει.

Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, με συνεχή εκπαίδευση, με άριστη γνώση χειρισμού του φωτισμού (φυσικού και τεχνητού), με δύναμη ψυχής και περίσσεια αγάπης, αναζητώ καλαίσθητες πόζες με αληθινά συναισθήματα και αυθεντικές εκφράσεις.

Διαθέτοντας δύο επαγγελματικούς χώρους στο νομό Αττικής, ένα ιδιόκτητο και υπερσύγχρονο στούντιο φωτογραφίας κι ένα κατάστημα λιανικής (φωτογραφείο), είμαι διαθέσιμος να αναλάβω τη φωτογράφηση του γάμου σας ή της βάπτισης σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Η σχέση σας με το φωτογράφο γάμου οφείλει να είναι προσωπική και φιλική, σε ένα αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης. Θέλω να μου πείτε τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας και με τη συμβολή μου να γίνουν αυτά πραγματικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά ή από κοντά, με email ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Θα χαρώ να γνωριστούμε!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά