Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα Γάμου NOUVELLE EVENTS

NOUVELLE EVENTS

Κτήματα Γάμου NOUVELLE EVENTS

NOUVELLE EVENTS

Κτήματα Γάμου NOUVELLE EVENTS

Επιλέξτε το Χώρο που ταιριάζει σε εσάς.

Κτήμα Nouvelle

Για τα καλοκαίρια και το φεγγάρι. Κάπως έτσι, δημιουργήσαμε το χώρο του κτήματος. Ιδανικός για τις εκδηλώσεις που εντυπωσιάζουν και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Με χωρητικότητα 650 άτομα θα σας προσφέρει μία υπέροχη καλοκαιρινή εκδήλωση.

Και επειδή ο καιρός καμιά φορά μας τα χαλάει. Εμείς στο Nouvelle Events σας παραχωρούμε την Μεγάλη Αίθουσα σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Nouvelle Queen

Η Μεγάλη μας αίθουσα είναι η Βασίλισσα του Nouvelle. Καλύπτοντας εκδηλώσεις χωρητικότητας 650 ατόμων εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη αισθητική της και την άνεση του χώρου που μόνο μια αίθουσα υψηλών προδιαγραφών μπορεί να παρέχει. Ιδανική για μεγάλες εκδηλώσεις, ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Nouvelle Moyen

Βρίσκεται κάπου στην μέση με χωρητικότητα 400 άτομα. Διακοσμημένη με προσεγμένο στυλ, ιδανική για κάθε είδους εκδήλωση.

Nouvelle View

Η μικρή αίθουσα σας επιφυλάσσει ένα μυστικό. Αυτό, την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες όχι μόνο για την χωρητικότητα της (140 άτομα) αλλά για την υπέροχη θέα στην πισίνα. Ιδανική για μικρές προσεγμένες εκδηλώσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Nouvelle Aqua Blue

Το στοιχείο του νερό πάντα δημιουργούσε στον άνθρωπο την αίσθηση της γαλήνης και της ηρεμίας.  Στο Nouvelle Events δημιουργήσαμε για εσάς έναν ιδιαίτερης αισθητικής χώρο με έντονο το στοιχείο του νερού. Η εντυπωσιακή πισίνα μας με το πλήρως οργανωμένο bar θα ευχαριστήσει τους λάτρεις του απαιτητικού. Ιδανικό για εκλεκτές εκδηλώσεις.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά