Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κτήματα ΚΤΗΜΑ 28

ΚΤΗΜΑ 28

Κτήματα ΚΤΗΜΑ 28

ΚΤΗΜΑ 28

Κτήματα ΚΤΗΜΑ 28

Το Κτήμα 28 αποτελεί  ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας, ιδανικό για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας, αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι ηχητικές εγκαταστάσεις, ο ελεγχόμενος φωτισμός πολλών σεναρίων, το αναγνωρισμένο επίπεδο της κουζίνας μας και το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Το  Κτήμα 28 αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για έναν ονειρεμένο γάμο, τη βάπτιση του παιδιού σας ή την διοργάνωση ολοήμερης δεξίωσης γάμου και βάφτισης.

Στην αναζήτηση ενός Κτήματος Γάμου ή Αίθουσας Δεξιώσεων  ανάμεσα στα κτήματα των Βορείων Προαστίων, αξίζει μια επίσκεψη στο Κτήμα 28. Έναν χώρο που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από τον κόμβο της Βαρυμπόπης, στο 28ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, επί του παραδρόμου 500 μέτρα μετά τα Διόδια των Αφιδνών και που  προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.  Εντός του κτήματος λειτουργεί το παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου όπου μπορείτε να προγραμματίσετε το δικό σας μυστήριο την ώρα που εσείς θα επιλέξετε.

Θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος, Wedding Party, Γάμος και Βάφτιση μαζί , το Κτήμα 28 μπορεί να σας προτείνει ευφάνταστες γεύσεις στα πλαίσια της οργάνωσης ενός cocktail & bar catering. Η κουζίνα μας αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση catering σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους (outdoor) με ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για την εγγυημένη επιτυχία του event σας.

Το Κτήμα 28 δικαιώνει την επιλογή σας!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά