Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

LUCCIA B

Επικοινωνία

Νυφικά LUCCIA B

Christmas Bridal Bazaar 2018 by Luccia B
- up to 50% off!!!

Το atelier Luccia B, στο πνεύμα της ευγνωμοσύνης, της αγάπης και της προσφοράς ανανεώνει και φέτος το ραντεβού του με σας, τις brides to be – ένα ραντεβού που αγκαλιάστηκε και απο εσάς με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη.

Από 1 μέχρι 31 Δεκεμβρίου, σας περιμένει στον υπέροχο χώρο του, προσφέροντάς σας χειροποίητες, υψηλής αισθητικής νυφικές δημιουργίες haute couture, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά, σε απίστευτα προσιτές τιμές.
Το κάθε ρούχο αποτελεί μια μοναδική, εμπνευσμένη δημιουργία με τη γνωστή υψηλή αισθητική της Luccia B.
Οι δημιουργίες του bridal bazzar είναι μοναδικά, χειροποιήτα και αποκλειστικά σχέδια, δεν αποτελούν δείγματα αλλά κομμάτια που έχουν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες κάποιας πρόβας μέσα στον χωρο του atelier.

Για τη δική σας καλύτερη προσωπική εξυπηρέτηση, σας ενημερώνουμε πως οι συναντήσεις μας για τις πρόβες σας γίνονται αποκλειστικά με ραντεβού και, λόγω του περιορισμένου αριθμού των νυφικών δημιουργιών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε με αγάπη...

Ύμνος στη νέα θηλυκότητα

Το atelier νυφικών Luccia B στην Προξένου Κορομηλά 58 αποτελεί σημείο αναφοράς στο εμπνευσμένο, χειροποίητο, ονειρεμένο sur mesure νυφικό.

Η σχεδιάστρια, σας υποδέχεται κατ' αποκλειστικότητα στον μοντέρνο και ανανεωμένο της χώρο. Μέσα από την άμεση, προσωπική επαφή αναπτύσεται μεταξύ σας μια σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης. Η ίδια, φροντίζει και επιμελείται προσωπικά κάθε λεπτομέρεια, σε όλη τη διαδρομή σας μέχρι τη μεγάλη μέρα. Όχι μόνο τις λεπτομέρειες που αφορούν το νυφικό φόρεμα αλλά και όλο το styiling που απαιτείται...παπούτσια, μαλλιά, μακιγιάζ.

Στο atelier της Luccia B θα βρείτε, εκτός από το νυφικό των ονείρων σας, φορέματα couture βραδυνά, φορέματα coctail καθώς επίσης και τις πιο αιθέριες δημιουργίες σε φορέματα αποφοίτησης...

Οι brides to be που την εμπιστεύονται, αφού ενημερωθούν από την ίδια για τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το νυφικό τους είτε από την εκάστοτε προσωπική της exclusive collection, είτε να αποκτήσουν ένα ονειρεμένο φόρεμα φτιαγμένο αποκλειστικά για τις ίδιες.

Κάθε αιθέρεια, couture νυφική δημιουργία της Luccia B είναι ένα αυθεντικό χειροποίητο νυφικό, εξαιρετικό ως προς την κομψότητα, τη λάμψη του και προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα, είναι κάτι πολύ περισσότερο: είναι ο τονισμός των καλύτερων σημείων της προσωπικότητάς σας.

Η Luccia B τοποθετεί το νυφικό μακρά από την έννοια της εμπορευματοποίσης. Προσδίδει σε αυτό μια φρέσκια, νεανική και σύγχρονη ματιά. Ρούχα υψηλής αισθητικής, γαλλικές δαντέλες, αέρινα σιφόν, μεταξωτά τούλια, χειροποίητα κεντήματα, φίνα υφάσματα σε απόλυτη αρμονία χρωμάτων και συνδυασμών μεταξύ τους, αγκαλιάζουν αισθησιακά το σώμα, αναδεικνύοντας τα καλύτερά του σημεία.

Οι δημιουργίες της απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που είναι αιθέρια και δυναμική ταυτόχρονα. Τη γυναίκα που ζει με πάθος, αγαπά τη ζωή, πιστεύει στον εαυτό της και στους ανθρώπους. Τη γυναίκα που θέλει να αισθάνεται και να είναι μοναδική.

 

Δείτε Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά