Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά LUCCIA B

LUCCIA B

Νυφικά LUCCIA B

LUCCIA B

Νυφικά LUCCIA B

Το atelier νυφικών Luccia B στην Προξένου Κορομηλά 58 αποτελεί σημείο αναφοράς στο εμπνευσμένο, χειροποίητο, ονειρεμένο sur mesure νυφικό.

Ύμνος στη νέα θηλυκότητα

Η σχεδιάστρια, σας υποδέχεται κατ' αποκλειστικότητα στον μοντέρνο και ανανεωμένο της χώρο. Μέσα από την άμεση, προσωπική επαφή αναπτύσεται μεταξύ σας μια σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης. Η ίδια, φροντίζει και επιμελείται προσωπικά κάθε λεπτομέρεια, σε όλη τη διαδρομή σας μέχρι τη μεγάλη μέρα. Όχι μόνο τις λεπτομέρειες που αφορούν το νυφικό φόρεμα αλλά και όλο το styiling που απαιτείται...παπούτσια, μαλλιά, μακιγιάζ.

Στο atelier της Luccia B θα βρείτε, εκτός από το νυφικό των ονείρων σας, φορέματα couture βραδυνά, φορέματα coctail καθώς επίσης και τις πιο αιθέριες δημιουργίες σε φορέματα αποφοίτησης...

Οι brides to be που την εμπιστεύονται, αφού ενημερωθούν από την ίδια για τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το νυφικό τους είτε από την εκάστοτε προσωπική της exclusive collection, είτε να αποκτήσουν ένα ονειρεμένο φόρεμα φτιαγμένο αποκλειστικά για τις ίδιες.

Κάθε αιθέρεια, couture νυφική δημιουργία της Luccia B είναι ένα αυθεντικό χειροποίητο νυφικό, εξαιρετικό ως προς την κομψότητα, τη λάμψη του και προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα, είναι κάτι πολύ περισσότερο: είναι ο τονισμός των καλύτερων σημείων της προσωπικότητάς σας.

Η Luccia B τοποθετεί το νυφικό μακρά από την έννοια της εμπορευματοποίσης. Προσδίδει σε αυτό μια φρέσκια, νεανική και σύγχρονη ματιά. Ρούχα υψηλής αισθητικής, γαλλικές δαντέλες, αέρινα σιφόν, μεταξωτά τούλια, χειροποίητα κεντήματα, φίνα υφάσματα σε απόλυτη αρμονία χρωμάτων και συνδυασμών μεταξύ τους, αγκαλιάζουν αισθησιακά το σώμα, αναδεικνύοντας τα καλύτερά του σημεία.

Οι δημιουργίες της απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που είναι αιθέρια και δυναμική ταυτόχρονα. Τη γυναίκα που ζει με πάθος, αγαπά τη ζωή, πιστεύει στον εαυτό της και στους ανθρώπους. Τη γυναίκα που θέλει να αισθάνεται και να είναι μοναδική.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά