Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Κοστούμι Γαμπρού HARRY WILLSOM

HARRY WILLSOM

Κοστούμι Γαμπρού HARRY WILLSOM

HARRY WILLSOM

Ζητήστε προσφορά
Κοστούμι Γαμπρού HARRY WILLSOM

Η επωνυμία HARRY WILLSOM δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη από εμάς, τον Σταύρο και την Αθανασία, ιδιοκτήτες της εταιρείας ANAGNOSTOU TAILORS. Είναι ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιείται ορμώμενο από το πάθος μας για το ανδρικό ένδυμα και την κατασκευή του.

Η επαγγελματική μας δραστηριότητα μετρά 20 ενεργά χρόνια και δεκάδες χιλιάδες ανδρικά κοστούμια. Η συνεχή αναζήτηση βελτιωμένων τρόπων ραφής καθ’όλη της επαγγελματικής μας πορείας, από το 2002, μας έχει φέρει κοντά σε καταξιωμένους ράφτες της Ελλάδας, οι οποίοι ήταν και είναι ακόμη πρόθυμοι να διδάξουν για να συνεχιστεί η τέχνη του ραψίματος των ανδρικών κοστουμιών.

Με μεγάλο σεβασμό και ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο τους θέλουμε να βάλουμε και εμείς την δική μας πινελιά στην ιστορία του ανδρικού ενδύματος.

Κοστούμια Ιταλικά, Εγγλέζικα, κοστούμια επώνυμα Ελληνικά έχουν φτάσει κατά καιρούς στα χέρια μας. Έχουμε μελετήσει και εφαρμόσει, με πολλή προσοχή, τεχνικές και έχουμε συνδυάσει διάφορους τρόπους που απαιτούνται για να δημιουργηθεί ένα τέλεια ραμμένο ανδρικό κοστούμι.

Οι πρώτες ύλες, οι θερμοκρασίες που απαιτούνται, οι κατάλληλες κλωστές, οι ιδιαιτερότητες του κάθε υφάσματος και η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια ραφής αλλά και σιδερώματος. Όλα είναι λεπτομερώς μελετημένα και σωστά επιλεγμένα. Η ιστορία μας έχει διδάξει πώς το κάθετι χρειάζεται την δική του επεξεργασία.

Στο χώρο του ενδύματος παγκοσμίως είναι απαραίτητα τρία πράγματα. Η έμπνευση, η τεχνογνωσία και ο τεχνολογικά εκσυγχρονισμένος εξοπλισμός. Στην εταιρεία μας θα τα συναντήσετε και τα τρία, αλλά θα χρειαστούμε και το δικό σας γούστο για να δημιουργήσουμε το δικό σας μοναδικό ρούχο!!!

Η μόδα είναι πηγή έμπνευσης και διαρκούς αναζήτησης. Σχέδια κλασσικά, μοντέρνα, ιδιαίτερα, σχέδια που χάθηκαν στα χρόνια και επιστρέφουν ξανά με μια νότα διαφορετική προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Μας εκπλήσσει και μας ενθουσιάζει καθημερινά η εξέλιξη του ρούχου και γέννηση νέων ιδεών.

Ο άντρας που θα επιλέξει την δική μας τέχνη είναι και ο πρωταγωνιστής. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε άντρα που θέλει να φορέσει ένα κοστούμι κατασκευασμένο ειδικά για εκείνον.

Το ύφασμα, το πατρόν, οι συνδυασμοί των υλικών, το ύφος και το στυλ, τα αξεσουάρ, επιλέγονται με βάση τα προσωπικά γούστα αλλά και τον σωματότυπο του.

Κοστούμια γάμου, κοστούμια για επαγγελματίες, κοστούμια βραδυνά, καθημερινά, κοστούμια για ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά και χρειάζονται φινέτσα και άνεση. Επίσης σακάκια, Blazer, παντελόνια, πουκάμισα, παλτό, ημίπαλτο, μοντγκόμερ. Ό, τι και αν χρειάζεται ένας άντρας μπορούμε να το κατασκευάσουμε όπως το επιθυμεί.

Η εμπειρία ραφής στον χώρο μας θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Είστε μοναδικοί, γιατί όχι και τα κοστούμια σας.

Σας περιμένουμε στον εκθεσιακό μας χώρο στη Μοναστηρίου 250 στη Θεσσαλονίκη να γνωριστούμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Επιτρέψτε μας να ράψουμε το κοστούμι που επιθυμείτε.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά