Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

FOTO IOSIFIDIS

Επικοινωνία

Φωτογραφία - Video Γάμου FOTO IOSIFIDIS

Ο Steve Iosifidis γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Ο πατέρας του Θοδωρής Ιωσηφίδης ήταν από τους πρώτους Έλληνες φωτογράφους της Νέας Υόρκης ανοίγοντας το πρώτο του φωτογραφείο το 1969 στην περιοχή της Αστόρια. Ο Steve αγάπησε την τέχνη της φωτογραφίας και ασχολήθηκε από πολύ μικρός, μαθητεύοντας δίπλα στον πατέρα του.

Το 1976 ξεκίνησε τις σπουδές του στις Η.Π.Α. πάνω στον τομέα της φωτογραφίας και του κινηματογράφου, τις οποίες ολοκλήρωσε το 1980. Ένα χρόνο αργότερα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση ανοίγει το πρώτο του φωτογραφείο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 120. Το 2002, έπειτα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η επιχείρηση μεταφέρεται στο ιδιόκτητο studio στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, στην οδό Ολυμπιάδος 93.

Με συνεχή κατάρτιση και παρακολούθηση πολλών ειδικών σεμιναρίων γύρω από τη φωτογραφία, με εξειδίκευση στις φωτογραφίσεις γάμων και βαπτίσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας και ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνολογίες, τις νέες τεχνικές αλλά και όλες τις νέες τάσεις. Αποτέλεσμα η πρώτη πανελλαδική τιμητική διάκριση το 2006, κερδίζοντας το 3ο βραβείο για το καλύτερο ψηφιακό album βάπτισης της χρονιάς. Το 2007 οι διακρίσεις συνεχίζονται κερδίζοντας το 2ο βραβείο για το καλύτερο ψηφιακό άλμπουμ γάμου της χρονιάς. Και να είστε σίγουροι όπως δεν θα σταματήσουμε εδώ!

Ειδικευόμαστε στη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμων, βαπτίσεων και διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και τη δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε δείγματα της δουλειάς μας και εμπιστευθείτε μας για τις φωτογραφίες κάθε ξεχωριστής σας στιγμής.

Πίσω από κάθε μας «κλικ» ζωντανεύει και μια μοναδική σας ανάμνηση...

Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά