Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Φωτογραφία - Video Γάμου ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΘΥΜΙΟΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΘΥΜΙΟΝ

Φωτογραφία - Video Γάμου ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΘΥΜΙΟΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΘΥΜΙΟΝ

Φωτογραφία - Video Γάμου ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΘΥΜΙΟΝ

Λένε όποιος δεν θυμάται την ιστορία του θα αναγκαστεί να την ξαναζήσει. Υπό αυτό το πρίσμα, η τέχνη της φωτογραφίας εκτός από αισθητικά λειτουργεί και διδακτικά και ψυχοθεραπευτικά και για κάθε ενθύμιο στιγμής, βιώματος, alter εαυτού, αλλοτινής παρέας, σημαντικών ή ενός απλού ενσταντανέ, που τότε μπορεί να σου είχε φανεί ασήμαντο, για κάθε στάση ζωής που θα ζωντανέψει το παρελθόν, αντιστοιχεί και μία λάμψη για το μέλλον.

Έτσι και το φωτογραφείο Ενθύμιον, η κοινή δημιουργία δύο ομοαίματων φωτογράφων υπηρετεί αυτή ακριβώς την λάμψη. Τη βαθιά διδακτική και συναισθηματική αλλά και την πρόδηλα όμορφη. Από το 1997 υπακούοντας στο μεράκι, την τέχνη και την τεχνολογία, το φωτογραφείο προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας απελευθερώνοντας σε κάθε frame τον φόντο, την κίνηση, το συναίσθημα, την ιδιαίτερη λάμψη κάθε ανθρώπου και κάθε του στιγμής.

Τεράστια εμπειρία σε καλλιτεχνικό και διαφημιστικό επίπεδο, εκδηλώσεις, αφίσες, πορτραίτα, συνεργασίες με γραφεία φωτορεπορτάζ, διαφημιστικές εταιρείες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα δεν είναι παρά τα διαπιστευτήρια δύο αληθινά ταλαντούχων ανθρώπων που πιστεύουν πάνω απ' όλα στο ότι οι λεπτομέρειες δεν είναι ποτέ μικρές σε μία φωτογραφία.

Ελάτε λοιπόν στο Ενθύμιον, χαλαρώστε, αφεθείτε, και οι άνθρωποι που θα φροντίσουν να αναδειχθεί η λαμπερή προσωπικότητά σας, που ίσως κοιτάζοντας αργότερα την αποτύπωσή σας αποκαλύψει κάποιον που θα θέλατε να φανερώνετε καθημερινά.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά