Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Ηχητική Κάλυψη - DJ YAPARTYSU

YAPARTYSU

Ηχητική Κάλυψη - DJ YAPARTYSU

YAPARTYSU

Ηχητική Κάλυψη - DJ YAPARTYSU

Στην yaPARTYsu δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων. Λειτουργούμε πάντα με υπέρμετρο σεβασμό και επαγγελματισμό ώστε να κάνουμε την εκδήλωσή σας να ξεχωρίζει.

Το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία από το 2004 στο χώρο του ήχου και του θεάματος, μας δίνει τη δυνατότητα να εγγυώμαστε το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε event.

Η εταιρεία μας διαθέτη υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να δημιουργήσει την κατάλληλη ακουστική με τον κατάλληλο φωτισμό σε κάθε χώρο.

Πριν γίνει οποιαδήποτε ανάθεση για την μουσική, ηχητική, μικροφωνική και φωτιστική κάλυψη κάποιας εκδήλωσης, πραγματοποιούμε πάντα μία συνάντηση με τον υπεύθυνο μουσικής και ηχητικής επιμέλειας για να σας βοηθήσει να καταλήξετε στην μουσική και την playlist που θα επιλέξετε ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι σας όσο και εσείς.

Η επιλογή των DJs καλύπτει και ικανοποιεί κάθε είδος μουσικής απαίτησης. Μουσικά σχήματα και ορχήστρες (από ζωντανή παραδοσιακή μουσική μέχρι σύγχρονη ελληνική και ξένη) μπορούν να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωσή σας.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει επιμεληθεί την οργάνωση, τον ήχο και τον φωτισμό σε περισσότερους: από 2500 γάμους και  βαπτίσεις 850 επαγγελματικά events (εγκαίνια, φόρουμ και εταιρικές εκδηλώσεις) και 200 επιδείξεις μόδας και συναυλίες.

Στην yaPARTYsu η ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων είναι επιστήμη και έτσι την αντιμετωπίζουμε.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά