Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων CAESAR'S EVENTS RECEPTION HALL

CAESAR'S EVENTS RECEPTION HALL

Αίθουσες Δεξιώσεων CAESAR'S EVENTS RECEPTION HALL

CAESAR'S EVENTS RECEPTION HALL

Αίθουσες Δεξιώσεων CAESAR'S EVENTS RECEPTION HALL

Ζήστε ονειρεμένα την πιο μαγική στιγμή της ζωής σας στην αίθουσα δεξιώσεων Caesar's Events Reception Hall!

Δεκαετίες τώρα ο χώρος εκδηλώσεων "Caesar's" αποτελεί κορυφαίο προορισμό στη Θεσσαλονίκη για τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής σας. Ένας πολυχώρος με ακαταμάχητη γοητεία που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας, συγγενείς και φίλους με την διακριτική πολυτέλεια και την φυσική κομψότητα που αποπνέει. Το προσεγμένο service, η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια και η αφοσίωση σε κάθε σας επιθυμία προσυπογράφουν την πιο όμορφη βραδιά της ζωής σας.

Ο χώρος διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις και χορούς συλλόγων, αλλά είναι ιδανικός και για συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις.

Μαζί θα σχεδιάσουμε την εκδήλωσή σας από την πρώτη στιγμή της άφιξης σας μέχρι την αποχώρηση και του τελευταίου καλεσμένου. Ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει από την πιο αυθόρμητη και μικρή εκδήλωση μέχρι δείπνο ή μπουφέ service για 500 άτομα.

Μια εξειδικευμένη ομάδα chef θα επιμεληθεί το μενού, την μοναδική ποιότητα των υλικών και την εικόνα των εδεσμάτων που θα απολαύσετε. Το έμπειρο και ευγενέστατο προσωπικό μας θα φροντίσει ώστε τα πάντα να κυλήσουν άψογα εκείνη τη βραδιά. Ο υψηλών προδιαγραφών οπτικοακουστικός εξοπλισμός της αίθουσας υπόσχεται έντονα vibes και ατελείωτο γλέντι είτε επιλέξετε μουσική από την ομάδα των djs είτε ζητήσετε κάποια live νότα στην εκδήλωση σας.

Μαζί θα επενδύσουμε με μαγεία την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά