Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Αίθουσες Δεξιώσεων BLOCK 33

BLOCK 33

Αίθουσες Δεξιώσεων BLOCK 33

BLOCK 33

Αίθουσες Δεξιώσεων BLOCK 33

Στον εκπληκτικό χώρο του Block 33 η δεξίωσή σας θα μείνει αξέχαστη.

Σε ένα περιβάλλον βιομηχανικό με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενιαία τμήματα ή ανάμεσα σε τούβλινα διαχωρίσματα, με δροσιά και πραγματικά ξεχωριστή αισθητική. Ένα περιβάλλον που αγάπησαν φωτογράφοι, σχεδιαστές μόδας, κινηματογραφιστές, διακοσμητές και αρχιτέκτονες και το εμπιστεύτηκαν για εκδηλώσεις, φωτογραφήσεις και βίντεο.
Γάμοι, βαφτίσεις, παιδικά πάρτι, συνεστιάσεις, εταιρικές συναντήσεις.

Η ομάδα του Block 33, με 20 χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμού στη διοργάνωση εκδηλώσεων (φεστιβάλ, συναυλίες, εκδηλώσεις, συνέδρια, events χιλιάδων ατόμων), μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, δημιουργώντας ένα σκηνικό παραμυθένιο, όπως το φαντάζεστε, συζητώντας μαζί σας κάθε ιδέα σας για θεματική εκδήλωση, παρέχοντάς σας την καλύτερη διακόσμηση, και ένα εξαιρετικό catering που δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο, σε ένα μέρος που αν μη τι άλλο, θα κάνει πραγματικά τη διαφορά!
Αναλαμβάνουμε κάθε λεπτομέρεια του χώρου, κάθε στολισμό, πλήρη ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση, καλλιτεχνική επιμέλεια, και φυσικά την εστίαση!
Οι ευρύχωροι χώροι με εσωτερικά και εξωτερικά αίθρια, η περιμετρική περίφραξη όλου του οικοπέδου, η πλήρης ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση, η δυνατότητα live μουσικής, οι χώροι εστίασης και τροφοδοσίας, η δυνατότητα στησίματος του μαγαζιού με καρέκλες και τραπέζια ή και με στάντ (από 50 εώς 500 άτομα), ο άνετος χώρος παρκαρίσματος, η δυνατότητα μουσικής μέχρι τις πρωινές ώρες, η αισθητική που προσδίδει το παλιό εργοστάσιο είναι μερικές από τις προδιαγραφές που κάνουν το Block 33 ένα εξαιρετικό χώρο για τη διοργάνωση οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης.

Περισσότερες Φωτογραφίες


Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά