Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.
Νυφικά WEDDING KEY

WEDDING KEY

Νυφικά WEDDING KEY

WEDDING KEY

Νυφικά WEDDING KEY

Το ¨Οραμά μας*** Να είμαστε οι καλύτεροι. 

Η ημέρα του γάμου είναι πολύ σημαντική και εμείς εγγυόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση και το ομορφότερο αποτέλεσμα στο γάμο σας. Το νυφικό είναι μια ανάμνηση που θα  κρατήσει για πάντα και είναι τιμή μας να μας εμπιστευθείτε.

Η κολεξιόν νυφικών 2020 με την μεγαλύτερη ποικιλία από τα πιο όμορφα και ποιοτικά νυφικά του κόσμου, σε αποκλειστική διάθεση ΜΟΝΟ στο Wedding key.

MONO το καλύτερο έχει θέση ΕΔΩ....χωρίς συμβιβασμούς!!!

Σαγηνευτικά φορέματα υψηλής ραπτικής, που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, με επιλογές για τις πιο κλασικές και ρομαντικές νύφες μέχρι τις πιο μοντέρνες και τολμηρές νύφες.  

Χειροποίητες δαντέλες, μεταξωτά υφάσματα και ιδιαίτερα αξεσουάρ από όλες τις μητροπόλεις της μόδας –Ελλάδα, Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο, Ισπανία, Νέα Υόρκη, Ισραήλ - συνθέτουν ανάλαφρα νυφικά ειδικά σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα με αποτέλεσμα την τέλεια εφαρμογή.

Οι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το νυφικό που θέλετε και σας ταιριάζει  ανάλογα με τις επιθυμίες  και το σωματότυπο σας, κλασσικό, μοντέρνο, glamour ή απλό με elegant λεπτομέρειες είναι το τέλειο νυφικό.

Οι επιθυμίες σας ...ιδέες μας!!!

Περισσότερες Φωτογραφίες


Ζητήστε προσφορά