Σε κάθε βήμα του γάμου, Gamos Portal.

ΤΟ ΚΟΥΦΕΤΟ

Επικοινωνία

Νυφικά ΤΟ ΚΟΥΦΕΤΟ

Η εικοσαετής εμπειρία μας σε ότι αφορά τον γάμο και τη βάπτιση, αλλά και το εξαιρετικό γούστο καθώς και η φαντασία στη νυφική δημιουργία, έχουν καταστήσει το όνομα «Το Κουφέτο», ως την απόλυτη επιλογή για τα δύο αυτά ξεχωριστά γεγονότα της ζωής σας.

Για την πρωταγωνίστρια του γάμου, τη νύφη, προσφέρουμε μία ανεξάντλητη γκάμα επιλογών μέσα από ξεχωριστές δημιουργίες νυφικών της πλούσιας συλλογής μας, αλλά και από την δημιουργία και την ραφή του δικού σας νυφικού, από έμπειρους συνεργάτες μας.

Γνωρίστε από κοντά τις αμέτρητες προτάσεις μιας μεγάλης συλλογής και ζήστε τα όνειρα με υπογραφή «Το Κουφέτο».

Σε μας, θα βρείτε νυφικές δημιουργίες από διάσημους οίκους, όπως Demetrios, Cosmobella, EddyK, Kenneth Winston, Constantino, Justin Alexander, και Nikos Takis,  καθώς και βαπτιστικά σύνολα επώνυμων εταιριών, όπως Guy Laroche, Aslanis Baby, La Christine, Makis Tselios σε μοναδικά σχέδια.

Ξεχωρίστε την πιο λαμπερή μέρα της ζωής σας, έχοντας δίπλα σας τον επαγγελματία που θα σας συμβουλέψει μέχρι να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας!

Η απαράμιλλη ποιότητα, η φιλική εξυπηρέτηση και η εμπιστοσύνη για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αναπόσπαστα κομμάτια της φιλοσοφίας μας.

Φωτογραφίες

Στείλτε μας μήνυμα

για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορά