Βαγγέλης και Μαρία - Γάμος στο Κτήμα Φαίδρα

09/10/2022
Βαγγέλης και Μαρία - Γάμος στο Κτήμα Φαίδρα
 • Η ημερομηνία κλείστηκε για τις 23 Ιουλίου του 2022, στο εκκλησάκι "Παναγία η Γλυκοφιλούσα" στο Κορωπί. Μικρό, με όμορφη αυλή και, το κυριότερο, εντός του κτήματος, στο οποίο το ζευγάρι με τους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους γιόρτασε την ένωση, γλεντώντας με την ψυχή του. Όμως, ας τα πάρουμε από την αρχή...

  Η Προετοιμασία

  Λένε πως μοιρασμένη χαρά είναι διπλή χαρά και ποιος μπορεί να διαφωνήσει, βλέποντας την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, ανάμεσα σε οικογένεια και φίλους;

  vaggelis maria 01

  vaggelis maria 02

  Το νυφικό ήταν του οίκου Demetrios και σύμφωνα με τη Μαρία, "Δεν δυσκολεύτηκα να βρω το νυφικό μου. Ήταν το πρώτο που δοκίμασα και παρά την αναζήτηση άλλων σε άλλους οίκους πολύ γρήγορα κατέληξα σε αυτό γιατί ήταν όπως το είχα φανταστεί! Το νυφικό ήταν σε στενή γραμμή και θα το χαρακτήριζα ρομαντικό και εντυπωσιακό."

  vaggelis maria 03

  vaggelis maria 04

  vaggelis maria 05

  vaggelis maria 06

  vaggelis maria 07

  Ο Βαγγέλης από την άλλη, προτίμησε το χειροποίητο από το έτοιμο. Έτσι επέλεξε το γαμπριάτικο κοστούμι του από τον γνωστό σχεδιαστή Papadigamvros.

  vaggelis maria 08

  vaggelis maria 09

   

  Η Τελετή

  Η νύφη κατέφτασε συνοδευόμενη στη στολισμένη εκκλησία, για να παραλάβει από τον γαμπρό μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη, υπογεγραμμένα και τα δύο από τα Φιλοτεχνήματα. Όπως μας είπε η Μαρία, σχετικά με το στολισμό "Δεν είχαμε κάποιο συγκεκριμένο θέμα αλλά βασιστήκαμε στις αποχρώσεις του νυφικού - χρώμα της άμμου και το χρησιμοποιήσαμε μαζί με ανοιχτές αποχρώσεις του σάπιου μήλου.".

  vaggelis maria 10

  vaggelis maria 11

  vaggelis maria 12

  vaggelis maria 13

  vaggelis maria 14

  vaggelis maria 15

  vaggelis maria 16

  Τις στιγμές απαθανάτιζε ακούραστα η φωτογράφος Κασσάνδρα Κελαΐδή, για την οποία η νύφη μας είπε:"Εξαιρετική δουλειά και συνεργασία. Την ημέρα του γάμου μας εξασφάλισε το καλύτερο περιβάλλον με χιούμορ και ηρεμία και πολύ επαγγελματισμό ! Το αποτέλεσμα φανταστικές φωτογραφίες που θα τις έχουμε για πάντα!"

  vaggelis maria 17

  vaggelis maria 18

  vaggelis maria 19

   

  Η Δεξίωση

  Η δεξίωση που ακολούθησε είχε πολύ κέφι και χορό, όπως φαίνεται και από τις στιγμές που κατέγραψε ο φακός της Κασσάνδρας.

  vaggelis maria 20

  vaggelis maria 23

  vaggelis maria 24

  vaggelis maria 25

  vaggelis maria 26

  vaggelis maria 27

  vaggelis maria 28

  The Next Day

  Καλοκαίρι και νησί: υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Αυτή πρέπει να ήταν η σκέψη του ζευγαριού κι έτσι το πανέμορφο νησί της Άνδρου αποτέλεσε το σκηνικό για τη φωτογράφιση της επόμενης μέρας. Εξάλλου, ποιο μέρος θα ήταν καλύτερο για να βουτήξεις στη θάλασσας με το νυφικό και το κοστούμι;

  vaggelis maria 29

  vaggelis maria 30

  vaggelis maria 31

  vaggelis maria 32

  vaggelis maria 33

  vaggelis maria 34

  Η Συμβουλή

  Για τις μέλλουσες νύφες, η συμβουλή της Μαρίας ειναι απλή: "Να ξεκινήσουν νωρίς και σταδιακά τις προετοιμασίες, να το απολαύσουν και να μην αγχώνονται και να περάσουν φανταστικά!"

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Vendors:

   Φωτογράφος Γάμου: Kassandra

   Νυφικό: Demetrios

   Στολισμός: Φιλοτεχνήματα

   Βέρες: Birtas Κόσμημα

   Make up: Δήμητρα Ανδριοπούλου

   Νυφικό Χτένισμα: Ελίνα Λυκούρεση - Xatzidaki's Hair And Beauty

   Στέφανα Γάμου:Moda Pari

   Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες:Πρωτότυπον

   Κοστούμι Γαμπρού: Papadogamvros

   Χώρος Δεξίωσης: Κτήμα Φαίδρα

   Catering - Τούρτα Γάμου: Anais Catering

   DJ: Μιχάλης Αρβανιτάκης