Φανή και Σωτήρης - Γάμος στο κτήμα Varibobi Club

29/08/2023
Φανή και Σωτήρης - Γάμος στο κτήμα Varibobi Club
 • Η Φανή και ο Σωτήρης, ναυτικοί και οι δύο, γνωρίστηκαν στο πλοίο της δουλειάς τους, το οποίο για αυτούς εξελίχθηκε σε πλοίο του έρωτα που τους οδήγησε εντέλει στα σκαλιά της εκκλησίας! Φανερή ήταν η συγκίνηση όλων από εκείνη την ημέρα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που απαθανάτισε ο μοναδικός Νίκος Τσέλιος μαζί με την ομάδα του Studio Tselios.

  Η Προετοιμασία 

  sotiris fani 18

  sotiris fani 21

  sotiris fani 21

  sotiris fani 19

  sotiris fani 19

  Η ανυπομονησία και η χαρά των νιόπαντρων, την οποία μοιράζονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εκδηλώνονται ήδη από τη στιγμή της προετοιμασίας τους για το μεγάλο βήμα στη ζωή τους!

  sotiris fani 02

  sotiris fani 02

  sotiris fani 06

  sotiris fani 06

  sotiris fani 07

  sotiris fani 07

  sotiris fani 05

  Το εκπληκτικό νυφικό με την υπέροχη ουρά που φόρεσε η Φανή είναι από τον Οίκο Νυφικών Arka Wedding και όπως μας είπε η ίδια το διάλεξε για τον «σικάτο χαρακτήρα» του. Ακόμα συμπλήρωσε πως δεν δυσκολεύτηκε στην αναζήτηση του αφού στο διάστημα 1 μήνα το είχε κι όλας βρει!

  Η Τελετή

  sotiris fani 24

  sotiris fani 24

  sotiris fani 25

  sotiris fani 25

  Στην στολισμένη εκκλησία από όμορφα άσπρα, ιβουάρ και κίτρινα λουλούδια περίμενε ο Σωτήρης την Φανή, κρατώντας μία ανθοδέσμη από λευκές ορχιδέες.

  sotiris fani 08

  Τελικά η νύφη κατέφτασε στην εκκλησία για να παραλάβει την πανέμορφη ανθοδέσμη μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση της.

  sotiris fani 09

  sotiris fani 27

  sotiris fani 10

  Η νύφη μας εκμυστηρεύτηκε πως η πιο αγαπημένη, αλλά και πιο συγκινητική στιγμή της στο γάμο ήταν η στιγμή του μυστηρίου όπου όλοι οι καλεσμένοι τίμησαν την ίδια και τον σύζυγό της με τη παρουσία τους.

  sotiris fani 28

  Η Δεξίωση

  Το κτήμα Varibobi Club επέλεξε το ζευγάρι για να γιορτάσει το γαμήλιο πάρτι του και, όπως μας επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι, τόσο η διακόσμηση και η άνεση του χώρου όσο και το ωραίο φαγητό του, τους δικαίωσε.

  sotiris fani 29

  sotiris fani 29

  sotiris fani 30

  sotiris fani 30

  sotiris fani 11

  sotiris fani 32

  sotiris fani 32

  sotiris fani 36

  sotiris fani 36

  sotiris fani 36

  sotiris fani 36

  sotiris fani 16

  Ο Νίκος Τσέλιος, με τον φωτογραφικό του φακό, φρόντισε κάθε τρυφερή στιγμή να αποτυπωθεί για πάντα στις μνήμες των νεόνυμφων. Το ζευγάρι είπε συγκεκριμένα για τον φωτογράφο τους « Οι φωτογραφίες σε έναν γάμο είναι αυτές που μένουν μαζί με τα βίντεο και μας θυμίζουν κάθε φορά που τα βλέπουμε το ποσό ωραία περάσαμε, τα αγαπημένα μας άτομα που ήταν μαζί μας εκείνη τη ημέρα. Αυτό επιτεύχθηκε με τις υπέροχες φωτογραφίες του κ. Νίκου.»

  sotiris fani 37

  sotiris fani 15

  sotiris fani 13

  sotiris fani 14

  sotiris fani 17

  Η συμβουλή που έδωσε η Φανή, η οποία χρησιμοποίησε το GamosPortal.gr για να οργανώσει το γάμο της και να πάρει ιδέες, για τις μελλοντικές νύφες είναι: «Προκειμένου να οργανώσουν έναν ωραίο γάμο θα πρέπει να σκεφτούν βήμα βήμα την διαδικασία εκείνης της ημέρας, έτσι θα είναι προετοιμασμένες για κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει. Καλό είναι το ζευγάρι να επιλέγει έπειτα από διάφορες συμβουλές αυτό που επιθυμεί περισσότερο και να μην διχάζονται από τρίτους.» 

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Vendors:

   Φωτογράφος Γάμου: Studio Tselios

   Νυφικό: Arka Wedding

   Νυφικά παπούτσια: Tsakiris Mallas

   Νυφικό Μακιγιάζ: Γιώτα Θανοπούλου

   Νυφικό Χτένισμα: Κομμωτήριο Ρένα

   Βέρες: Βοναπάρτης Γεώργιος

   Στέφανα Γάμου: Demetrios

   Προσκλητήρια: Κέρινος Κόσμος

   Μπομπονιέρες:Κέρινος Κόσμος

   Κοστούμι Γαμπρού: Guy Laroche

   Χώρος Δεξίωσης: Varibobi Club

   Τούρτα Γάμου: Ζαχαροπλαστείο Μαρόν

   Dj: Crescendo music

   Ανθοστολισμός: Άνθη Κόλιας