Video Γάμου

Video Γάμου

Προτάσεις γάμου, γαμήλιες εκπλήξεις, video με απρόοπτα από γάμους, είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε σε αυτή τη στήλη.

Κατά την διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης, ο Βρετανός ταχυδακτυλουργός Νιλ Χένρι προσκαλεί τη φίλη του που βρίσκεται στο ακροατήριο, να τον βοηθήσει στη σκηνή. Αυτή θα έχει μια τεράστια έκπληξη, όταν συνειδητοποιήσει ότι το μαγικό κόλπο σταδιακά μετατρέπεται σε μια μαγική πρόταση γάμου.


Μια πρόταση γάμου - έκπληξη, που αποδεικνύει ότι δεν είναι απαραίτητος ο μακροχρόνιος σχεδιασμός (παρότι δεν είναι και κακή ιδέα).Ο Kevin αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα ανάμεσα στις φωτογραφίες του PhotoBooth, κερδίζοντας το πολυπόθητο "ναι", μαζί με τις  φωτογραφίες γνήσιας έκπληξης της Molly και αρκετές χιλιάδες κλικ στο YouTube.


Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου, έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα.


Οι νεόνυφοι Terra και Drake έδειξαν στους καλεσμένους τους τι θα πει πρώτος χορός, όταν αναπαρέστησαν ολόκληρη τη χορογραφία του τραγουδιού "(I 've had) The time of my life" των Bill Medley και Jennifer Warnes, από την πασίγνωστη ταινία Dirty Dancing, του 1987.


Πόσες φορές δεν έχετε δει στις γαμήλιες δεξιώσεις, βίντεο με εναλλαγή φωτογραφιών των νεόνυμφων, από την παιδική (ενίοτε και βρεφική) τους ηλικία ως και σήμερα, συνοδευόμενο από ρομαντικές μελωδίες και στίχους;


Υπάρχουν πολλά video με τίτλο "wedding proposal". Χαριτωμένα, ρομαντικά, πρωτότυπα, ακόμα και μερικά τελείως αποτυχημένα. Τι γίνεται όμως όταν ένας ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του;


Ένα υπέροχο video με την πρόταση γάμου που κάνει ο Aaron Vanden στην αγαπημένη του Tamara Marie Altherr. Την βιντεοσκοπεί, καθώς την οδηγεί σε διάφορα σημεία - ορόσημα στη σχέση τους, στα οποία καλλιτέχνες street art έχουν αποτυπώσει αυτές τις στιγμές. Το τέλος είναι μαγικό, ενώ η επιλογή της μουσικής είναι εξαιρετική.


Η παράδοση όταν γίνεται στρατιωτικός γάμος, θέλει τους συμμαθητές του γαμπρού να σχηματίζουν άγημα και το ζευγάρι να περνάει κάτω από μια αψίδα με σπαθιά. Ωστόσο το πράγμα δεν είναι τόσο απλό. Για να περάσει το ζευγάρι, ο αρχηγός της τάξης δίνει εντολές στο γαμπρό ("φίλησε τη νύφη" , "πιες από το γοβάκι της" κ.α.) και αυτός είναι υποχρεωμένος να τις εκτελέσει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι φίλοι του γαμπρού αποδείχτηκαν πιο ευρηματικοί και με έξυπνο χιούμορ.


Μια διαφορετική παράσταση παρακολούθησαν οι θεατές του θεάτρου Αθήνα την ημέρα των Χριστουγέννων. Όλα έμοιαζαν ίδια με κάθε φορά αλλά η εξέλιξη ήταν ανατρεπτική.


Στις 25 Δεκεμβρίου 2010, στο παγοδρόμιο του κέντρου Rockfeller της Νέας Υόρκης,ο Clinton από τη Hawaii, έκανε μια πρωτότυπη χριστουγενιάτικη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Dina, η οποία δεν αρνήθηκε να τον παντρευτεί, ενώ οι θεατές ξεσπούσαν σε ζητωκραυγές.Δείτε τη μοναδική στιγμή στο video που ακολουθεί:


Σελίδα 1 από 2