Νυφικό 2013 - Αφιέρωμα του Gamos Portal

26/03/2013
Νυφικό 2013 - Αφιέρωμα του Gamos Portal
 • Από την ώρα που θα ακούσει η κόρη τη μανούλα να της λέει «Αχ, όταν θα σε καμαρώσω νυφούλα», το υποσυνείδητο προφανώς το μικρού κοριτσιού, αρχίζει να επεξεργάζεται δύο βασικά στοιχεία: α) νυφούλα, β) καμαρώνω. Μεγαλώνοντας η εικόνα γίνεται πιο συγκεκριμένη και οι έννοιες αλληλένδετες. Το υποσυνείδητο πια βγαίνει στην επιφάνεια και υπογραμμίζει: «Για να σε καμαρώσει η μαμά πρέπει να γίνεις ωραία νύφη»…και συνεχίζει… «για να το πετύχεις αυτό πρέπει να βρεις ένα υπέροχο νυφικό, γι’ αυτό φαντάσου το».

  Κάπως έτσι το κοριτσάκι που γίνεται γυναίκα για χρόνια ολόκληρα φαντάζεται αυτό το νυφικό, αλλά όταν έρθει  η μεγάλη ώρα, τότε μπλοκάρει, γιατί αυτό που φαντάστηκε δεν της ταιριάζει, ενώ της άρεσε κάτι άλλο, πέρα από κάθε φαντασία, όμως αυτό δεν άρεσε στη μανούλα, ή στην πεθερούλα ή στην κολλητή ή, ή, ή….

  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!

  Αφήστε όλους στην άκρη, πάρτε χαρτί και στυλό και περιπλανηθείτε εσείς και το όνειρό σας στο Gamos Portal, γιατί εδώ οι μετρ του είδους, θα σας καθοδηγήσουν.

  Στο αφιέρωμα που κάναμε για σας, θα βρείτε απαντήσεις σε έξι βασικές ερωτήσεις που αφορούν το νυφικό που ψάχνετε.

  Απλώς ακολουθήστε μας.

  ARKA WEDDING COLLECTION

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Γέρακας Αττικής
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Στην Arka Wedding Collection θα βρείτε νυφικά από τους οίκους Mori Lee και Margaret Gardner.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ:  Αγορά μόνο.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Από 500 έως 1800 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Τα ετοιμοπαράδοτα νυφικά δίνονται άμεσα, διαφορετικά ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη δουλειά που έχει ένα νυφικό.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Αυτό που σίγουρα προτείνω στις νύφες είναι να αγοράσουν το νυφικό και όχι να το νοικιάσουν. Ένα νυφικό νοικιασμένο ποτέ δεν ξέρεις τι φθορές έχει. Όσον αφορά τις τάσεις δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο δεδομένου ότι υπάρχει διαφορετικός τύπος γάμου, όπως και διαφορετικός τύπος νύφης. Για τον λόγο αυτό απλώς τους προτείνω μία βόλτα από το κατάστημά μας». Κούλα Μιχαλίτση

  Δείτε περισσότερα: www.gamosportal.gr/attiki/nyfika/arka-wedding


  ATELIER MARINA GALANI

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Περιστέρι Αττικής
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Όλα τα νυφικά είναι σχεδιασμένα από την ίδια την κυρία Γαλάνη.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Μπορείτε να βρείτε τα δύο.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: -
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Το νυφικό φτάνει στα χέρια της νύφης όποτε η ίδια το επιθυμεί.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Σίγουρα προτείνω δαντέλες μεταξωτές. Όμως αυτό που πιστεύω ότι κάνει μοναδική μία νύφη αυτή τη μέρα είναι ένα νυφικό ρομαντικό, νεραϊδίστικο θα το χαρακτήριζα. Φυσικά δεν αγνοούμε ποτέ την δική της επιθυμία και το πώς η ίδια ονειρεύτηκε τον εαυτό της την ημέρα του γάμου της. Να είναι πάντως σίγουρη ότι θα δημιουργήσουμε οτιδήποτε έχει σκεφτεί». Μαρίνα Γαλάνη.


  BRIDAL ART

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Μοσχάτο Αττικής
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά έρχονται από Νέα Υόρκη , Γαλλία και Μιλάνο
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ:  Ενοικίαση και αγορά
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Από € 990–  € 1800 για ενοικίαση από την collection του 2013.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:  Τα νυφικά που είναι προς ενοικίαση είναι ετοιμοπαράδοτα. Όσον αφορά εκείνα που είναι προς πώληση συνήθως χρειάζονται  5-15 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Προτείνουμε Νυφικά από δαντέλα με φινέτσα  και στυλ, αναδεικνύουν την θηλυκότητα σας αγκαλιάζοντας όμορφα το σώμα. Νυφικά με διαχρονικότητα που ταιριάζει σε όλους τους  τύπους και σε όλες τις ηλικίες» . Σοφία Χατζηπαναγιώτου.


  DESIGN by NIKOS

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Κ. Τούμπα Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Όλα τα νυφικά είναι δημιουργίες του Νίκου Σιδηρόπουλου.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Αγορά μόνο.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:  Από 700 έως 5500 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Καλό είναι η νύφη να έρθει σε επαφή με τον σχεδιαστή τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από τον γάμο, προκειμένου να συζητήσουν τα πάντα γύρω από το νυφικό. Όσο για τον χρόνο κατασκευής και παράδοσης δεν ξεπερνάει τον ενάμισι μήνα.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Προτείνω αέρινα νυφικά με μεταξωτές μουσελίνες και κοντά νυφικά με δαντέλες σαντιγί, τα οποία έχουν αρκετά μέτρα ουρά από σουά σοβάζ». Νίκος Σιδηρόπουλος

  Δείτε περισσότερα: www.gamosportal.gr/thessaloniki/nyfika/design-by-nikos


  DS DIMITRΑ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Τρίκαλα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Νυφικά από τους οίκους Enjoani, Nicol, San Patrick, Konstantinos, Jyolan Chris και Ανδρεάδης είναι στη διάθεσή σας.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δύο
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Από 900,00 έως 1500,00 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Τα νυφικά είναι ετοιμοπαράδοτα
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Προτείνω νυφικά σε απλές γραμμές με πολύ δαντέλα και λίγο κέντημα». Δήμητρα Σιώκη.


  ESTELLE WEDDINGS

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Αθήνα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Μία πλούσια γκάμα από ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά νυφικά σας περιμένουν στον οίκο ESTELLE WEDDINGS
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δύο
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Από 300,00 έως 1200,00 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Η παράδοση των νυφικών γίνεται σε μια εβδομάδα
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Αέρινες φούστες από  οργάντζα και ελαφρά στολισμένα μπούστα. Είναι μία πρόταση πολύ καλοκαιρινή και ανάλαφρη». Μαρία Ξυδιά.

  Δείτε περισσότερα: www.gamosportal.gr/attiki/nyfika/estelle-weddings


  FELICITY ATELIER

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Καστοριά
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά έρχονται από Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους οίκους Eddy K, Nicol, Farage, Bellantuono.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Μπορείτε να βρείτε και για ενοικίαση και  για αγορά
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Για ενοικίαση από 750,00 έως 1800,00 και για αγορά από 1100,00
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Εξαρτάται, αν το νυφικό είναι ετοιμοπαράδοτο το παίρνει αμέσως, διαφορετικά χρειάζονται δύο με τρεις μήνες.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Προτείνω πολύ χρώμα. Να τολμήσουν το διαφορετικό. Ένα νυφικό με ύφος που σε παραπέμπει σε κάποια εποχή δίνει σίγουρα ξεχωριστό στυλ στη νύφη και αποτελεί μία διαχρονική πρόταση. Αυτό που πρέπει να θυμούνται οι νύφες είναι ότι η στιγμή είναι δική τους και  για το λόγο αυτό δεν πρέπει να επηρεάζονται από τον περίγυρο.  Αυτό τονίζω σε κάθε υποψήφια νύφη που έρχεται όχι μόνο από την περιοχή μας, αλλά και από άλλες πόλεις, τις οποίες δεχόμαστε κάθε Κυριακή κατόπιν ραντεβού» Ελένη Δημητριάδου.


  HELENA KYRITSI

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Μαρούσι Αττικής
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Όλα τα νυφικά είναι σχεδιασμένα από την ίδια την κυρία Κυρίτση και ράβονται από Ελληνίδες μοδίστρες στο ραφείο της στο ατελιέ.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Είναι προς πώληση και προς ενοικίαση.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:  Για αγορά κυμαίνονται από 800,00-1800,00 και για ενοικίαση από 600,00-1.400,00, πάντα ανάλογα το σχέδιο και τα υφάσματα.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Ιδανικό είναι να ξεκινήσει η πρώτη πρόβα 4 μήνες πριν. Η παράδοση γίνεται όσο το δυνατόν πιο αργά για να είναι μέσα με τις αυξομειώσεις του βάρους.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Πάντα θηλυκές με ιδιαίτερες πλάτες , ανάλαφρα υφάσματα και λιτές γραμμές». Έλενα Κυρίτση


  JIOULI WEDDING COUTURE

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ:  Στον οίκο Jiouli Wedding Couture, ράβουμε τα νυφικά εδώ και 40 σχεδόν χρόνια και κάθε προϊόν συνοδεύεται από την κορυφαία διαπίστευση ποιότητας του Οίκου Swarovski.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Μπορείτε να βρείτε νυφικά και για ενοικίαση αλλά  και για αγορά.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:  Η τιμή ενός Νυφικού φορέματος διαφέρει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.  Οι τιμές ξεκινούν από τα 700 ευρώ για την ενοικίαση ενός φορέματος και από τα 1200 για αγορά. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως απευθυνόμαστε σε όλα τα βαλάντια.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:  Ο χρόνος παράδοσης είναι ιδιαίτερα ευέλικτος. Σίγουρα μπορούμε να ανταποκριθούμε και άμεσα.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Η νυφική μόδα για το 2013 διαθέτει αρκετές προτάσεις.  Mini φορέματα για περιπτώσεις Γάμου και Βάπτισης και για πολιτικούς γάμους, κλασσικά φορέματα με πολύτιμές δαντέλες, και τούλι! To τούλι κυριαρχεί ως τάση φέτος και δηλώνει παρών, πολύτιμο, αιθέριο προορισμένο να χαρίζει κίνηση και χάρη…. Φυσικά στην μόδα ήταν, είναι και θα είναι τα νυφικά κλασσικού τύπου (Gown ball) Mην αναιρείτε πως το νυφικό κατά κανόνα είναι ένα ρούχο υψηλής ποιότητας. Μια γυναίκα δεν είναι εφικτό να φορέσει στην καθημερινότητα, ενδύματα ανάλογης ποιότητας και ως εκ τούτου αποτελεί πάντα μια από τις πρώτες επιλογές μιας νύφης». Παναγιώτης Ματζάρης.


  K-WEDDING

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Κέντρο Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά έρχονται από Ιταλία και συγκεκριμένα είναι Alessandra Rinaudo
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δύο
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:  Από 1200 ευρώ
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Από μία μέρα έως ένα μήνα.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Προτείνω κάτι σε αέρινο, ρομαντικό νυφικό, αυτό που θα ανταποκρίνεται σε ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» KALLIOPI BIBIS.


  LIANA CAMBA ATELIER

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Π. Φάληρο Αττικής
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στο atelier μας με υφάσματα ιταλικής και γαλλικής προέλευσης.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Αγορά μόνο
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Τα νυφικά που κατασκευάζουμε είναι κατά παραγγελία το κόστος ξεκινά από 1500ευρω και διαμορφώνετε ανάλογα με τις επιθυμίες της πελάτισσας
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Χρειάζονται περίπου 20 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας και οριστικοποίησης του σχεδίου
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  ΥΦΟΣ: Αντιθέσεις, συνδυασμοί αντίθετων πραγμάτων, λογική /ευαισθησία,
  δυναμισμός/αερικό-αέρινο, άνετο/ατμοσφαιρικό-ξεσηκωτικό.
  ΧΡΩΜΑΤΑ: Ανοιξη: αποχρώσεις πούδρας - πέτρας - γήινες - μεταλλικές
  Kαλοκαίρι: μπλέ ρουά - κίτρινο - πορτοκαλί
  Ασπρόμαυρα
  ΥΦΑΣΜΑΤΑ: Βαμβακερά ελαστικά ανακατεύονται με Chiffon μεταξωτές μουσελίνες -η βασική αντίθεση που αναλύεται και στο ΥΦΟΣ-, στολίζονται από γαλλικές δαντέλες chantilly και συμπληρώνονται με παντελόνια/σακάκια/καμπαρντίνες σε κρεπ, ελαστικά βαμβακερά σατεν και brocate υφάσματα. Λιάνα Καμπά


  MARIANE

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Καρδίτσα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Νυφικά από τους οίκους NANTINA, VENETTI, JIOULI, SOFIA TOLI, MON CERI.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ:  Η πλειοψηφία των νυφικών είναι προς ενοικίαση.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: -
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Τα νυφικά είναι ετοιμοπαράδοτα.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Τα αέρινα, ρομαντικά νυφικά θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή σε συνδυασμό με ποιοτικά υφάσματα, με ιδιαίτερη έμφαση στο τούλι και τη δαντέλα. Η περίσταση εξάλλου το  απαιτεί». Ελένη Πούλιου.


  SOMNIA MARRIAGE EXCLUSIVE

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Κέντρο Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Εκπροσωπούμε αποκλειστικά τον γαλλικό οίκο Cymbeline. Μοναδική συνεργασία με τον αγγλικό οίκο NICKI MACFARLANE, για παραμυθένια παρανυφικά φορέματα. Συνεργασία για “sur mesure” αξεσουάρ με το team Katerina Ioannidis.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Τα νυφικά διατίθενται αποκλειστικά προς πώληση έτσι ώστε να μπορούμε να εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την απόλυτη εφαρμογή.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: -
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Υπολογίζουμε 8-10 εβδομάδες, το σίγουρο όμως είναι ότι προτιμάμε να έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας ώστε να κάνουμε τις πρόβες μας με άνεση. Σε κάθε περίπτωση λόγω του ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο, σε κάποιες περιπτώσεις δύναται να εξυπηρετηθούν και παραγγελίες express.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: Απλές γραμμές, ιδιαίτερο ύφος, ρομαντισμός και bohemian χαρακτήρας σε μαγικούς συνδυασμούς, αέρας πολυτέλειας
  Γενικότερα, η Cymbeline είναι πιστή στην αρχή που πρεσβεύει και ανταποκρίνεται στις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και «τολμούν» το διαφορετικό, ακόμα και τη μέρα του γάμου τους. Οι συλλογές είναι όλες εμπνευσμένες από αναγεννησιακά παραμύθια και τα σημαντικότερα trends στην ιστορία της μόδας, αλλά ταυτόχρονα είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της μοντέρνας γυναίκας και αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη εποχή. Καθόλου τυχαίο ότι από το 2009, βραβεύεται με το Wedding Trends News award of the best French designer
  Αξίζει να αναφερθεί ότι σε κάθε collection συνάπτει αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους fashion designers που διακρίνονται για την ιδιαίτερη σχεδιαστική τους ματιά, όπως τη Γιαπωνέζα σχεδιάστρια Hanae Mori, με την οποία συνεργάστηκε με επιτυχία για το 2013.


  STARLIT

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Πυλαία Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Aπό την Ελλάδα νυφικά και φορέματα του οίκου μόδας FALIAKOS , β) Από την Ιταλία τα νυφικά NICOLE FASHION GROUP και από την Αμερική διαφόρων σχεδιαστών όπωσ της SOPHIA TOLLI, DAVID TUTERA, TONY BOWLSPIERRE GARDIN και JUSTIN ALEXANDER.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δύο
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:  Ανάλογα με το νυφικό
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Σε συνεννόηση με την νύφη
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Αυτό που ταιριάζει με το σωματότυπο της νύφης, την προσωπικότητά της, λαμβάνοντας υπ' όψιν που θα τελεστεί το μυστήριο του γάμου».   Έφη Λεοντοπούλου


  VENETTI COUTURE

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Κέντρο Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Σχεδιαστές-προέλευση: Tony Bowls - NY, Pierre Cardin-Paris, Sophia Tolli-Sidney, David Tutera-NY, Rocky Moles-Milano, Ivonne D-NY, Kathy Ireland-NY
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δυο.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Τιμές ενοικίασης νυφικών από 900 έως 1500, τιμές πώλησης από 1300 έως 2100. Τιμές πώλησης απογευματινών και βραδυνών φορεμάτων από 250 έως 650.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: "Το απόλυτο must φέτος επιβάλει επικέντρωση της προσοχής στην πλάτη! Διακριτικά κεντημένες δανδέλες,ρομαντισμό και θυληκότητα χωρίς τις "αστραυτερές" υπερβολές του παρελθόντος, σε γοργονέ γραμμή είτε σε μεσάτα τύπου Α-line" ... Θράσος Μπασδέκης


  ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Λάρισα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Ελλάδα - Γαλλία - Ισπανία - Ιταλία - ΗΠΑ
  Eταιρίες Justin Alexander - Sincerity - Maggie Sottero - Sottero Midgley - Costantino - Eddy k. - Mon cheri - Complice - NOVIA D, ART - AIRE - ILANA L - SPOSA GROUP - Sweetheart - Signature Romy colections, ΚΛΠ.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δύο.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Οι τιμές των νυφικών που είναι προς ενοικίαση κυμαίνονται από 400 έως 1200 ευρώ, ενώ όσα είναι προς πώληση ξεκινούν από 500 last season έως 3000 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Τα ενοικιαζόμενα νυφικά είναι ετοιμοπαράδοτα. Αν επιθυμείτε όμως να το αγοράσετε θα χρειαστούν το πολύ τρεις μήνες.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Λιτό και απέριττο ή πολυτελές και φορτωμένο, το νυφικό ασκεί πάντα μια παράξενη γοητεία . Στην επιλογή ενός νυφικού δεν υπάρχουν περιορισμοί . Το μυστικό είναι να αναδεικνύει το στιλ και την προσωπικότητα σας Οι τάσεις της μόδας που ακολουθούν οι περισσότεροι σχεδιαστές για το 2013 είναι τα νυφικά σε άλφα, ημιάλφα ή γοργονέ γραμμές με ρομαντική διάθεση και τα ντεπιές σε λαμπρούς ή διακριτικούς τόνους . Παρόλα αυτά μοναδικός περιορισμός, το λευκό χρώμα το οποίο όμως με τη σειρά του πολλές φορές καταργείται για να δώσει τη θέση του στο of white, ιβουάρ ή ακόμα και σε αποχρώσεις του σοκολά . Αν σε κάτι συγκλίνουν όλοι οι σχεδιαστές είναι μια διάθεση αυτοσχεδιασμού , πάντα όμως στα πρότυπα της τρέχουσας μόδας . Έτσι στα νυφικά αυτό που κυρίως εντυπωσιάζει είναι η χρησιμοποίηση ακριβών αυθεντικών υφασμάτων και περίτεχνων λεπτομερειών . Οι δαντέλες, ο μεταξωτός ταφτάς, οι χυτές μουσελίνες και οι κρυστάλ οργαντίνες έκαναν και πάλι την εμφάνιση με καινοτομική όμως διάθεση» . Κώστας Σμουλιώτης.

   


  ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΜΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Καρδίτσα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ:  Στο Κέντρο Γάμου «ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ» θα βρείτε δημιουργίες  της κυρίας Ευαγγελίας Μπουγουλιά, ενώ φιλοξενούνται κομμάτια από οίκους της Ολλανδίας, της Ιταλίας και της Αμερικής
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δύο
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:  -
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Σε μία εβδομάδα η μέλλουσα νύφη θα έχει στα χέρια της το νυφικό που επέλεξε.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Προτείνω το νυφικό είναι σε ρομαντική γραμμή, πριγκιπική και πιστεύω ότι η δαντέλα είναι αυτή που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το φόρεμα». Ευαγγελία Μπουγουλιά.

  Δείτε περισσότερα: www.gamosportal.gr/thessalia/nyfika/amarillis


  ΝΑΝΤΙΝΑ

  ΠΕΡΙΟΧΗ:  Αγ. Ανάργυροι & Αθήνα, Αττική
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά μας σχεδιάζονται, δημιουργούνται και παράγονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο δικό μας , προσωπικό ατελιέ. Όλα τα νυφικά της ΝΑΝΤΙΝΑ είναι 100% Ελληνικά.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Κάθε υποψήφια νύφη έχει την δυνατότητα να αγοράσει ή να ενοικιάσει το νυφικό της , κατά την δική της προτίμηση.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Μέσος όρος τιμής ενοικίου είναι τα 900€ , ενώ ο μέσος όρος τιμής για την αγορά ενός νυφικού είναι τα 1600€.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Προτάσεις: Το 2013 χαρακτηρίζεται ένα έτος με λιτές και μίνιμαλ γραμμές, με μελλόνυμφες που επιθυμούν απλά νυφικά, αέρινα χωρίς περιττές πολυτέλειες και βαριά κεντήματα. Έτσι και εμείς έχουμε δημιουργήσει μια κολεξιόν με ιδανικά χαρακτηριστικά για τις μελλόνυμφες που αναζητούν την ποιότητα παράλληλα με την άνεση και την απλότητα. Παράλληλα, θέλοντας να βρεθούμε δίπλα στις νύφες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις ενός γάμου, έχουμε συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό ποιοτικών νυφικών σε οικονομικές τιμές (κατάστημα Αγίου Μελετίου) που είναι εξίσου εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι όλες οι μελλόνυμφες μπορούν να απολαύσουν ποιοτικά νυφικά ανεξαρτήτου τιμής».  Ανδρέας Βούτος.

  Δείτε περισσότερα: www.gamosportal.gr/attiki/nyfika/nantina


  ΝΤΑΪΑΝΑ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά εισάγονται από την Ιταλία, την Αμερική, την Αγγλία, ενώ υπάρχουν και ελληνικά.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Το 90% της κολεξιόν διατίθεται προς ενοικίαση και το υπόλοιπο 10% προς αγορά.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:   -
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τη νύφη, είτε πρόκειται για αγορά είτε για ενοικίαση.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Ο γάμος είναι ένα παραμύθι που ονειρεύεται να ζήσει  κάθε γυναίκα. Όταν έρθει η ώρα λοιπόν πολύ λίγο έχουν σχέση οι τάσεις της μόδας, όσο η άψογη εμφάνιση της νύφης σε σχέση με την προσωπικότητά της, το σωματοτυπό της και το κόνσεπτ το γάμου! Κατερίνα Γιούφη.


  ΝΥΦΙΚΑ ΣΕΜΕΛΙΑ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Κιλκίς
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά είναι από Αμερική, Ιταλία, Πορτογαλία. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους οίκους: Justin Alexander, Tosca, Nicol, Maria Carinina.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Διατίθενται και για ενοικίαση και για αγορά
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Από 1000,00 έως 2000,00 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Άμεση παράδοση.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Προτείνω στενές γραμμές και δαντέλα. Θεωρώ ότι κολακεύουν περισσότερο τις νύφες και αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους σε μία τόσο μοναδική μέρα». Μαρία Σιταρίδου


  ΝΥΦΙΚΑ ΦΩΤΟ ΛΑΖΟΣ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Τρίκαλα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ:  Τα νυφικά έρχονται από οίκους της Ισπανίας, Αμερικής, Ιταλίας, Αγγλίας και Γαλλίας.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Μπορείτε να βρείτε νυφικά και για ενοικίαση αλλά  και για αγορά.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Νυφικά για όλα τα βαλάντια
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:  Ετοιμοπαράδοτα
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Προτείνουμε για το 2013 ρομαντικές δαντέλες συνδυασμένες με τούλι σε νυφικά με γραμμή Άλφα που αναδεικνύουν τη λάμψη των vintage νυφικών. Ολομέταξες μουσελίνες σε αιθέριες γραμμές που τονίζουν με απλό αλλά κομψό τρόπο κάθε νύφη. Μόδα για το 2013 επίσης αποτελούν τα νυφικά από μεταξωτό ταφτά σε λιτές γραμμές με άριστη εφαρμογή. Σε όλα τα νυφικά προτείνουμε υπέροχα και πρωτότυπα μπολερό για ξεχωριστές εμφανίσεις»! Αικατερίνη Μασμανίδου


  ΟΙΚΟΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ

  ΠΕΡΙΟΧΗ:  Γιάννουλη Λάρισας
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ:  Τα νυφικά του οίκου Μπουχλαριώτη εισάγονται  από χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Συγκεκριμένα θα βρείτε νυφικά από οίκους όπως: Demetrios, Maggie Sottero, Sposa Moda, Max Chaoul, Elliana Moore, Complise,
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Ενοικίαση και αγορά.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Ευέλικτες τιμές για όλα τα budget.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Μία εβδομάδα.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013: «Για το 2013 προτείνουμε νυφικά φουσκωτά πριγκιπικά  και γοργονέ με χαμηλή πλάτη». Χαρά Μπουχλαριώτη

  Δείτε περισσότερα: www.gamosportal.gr/thessalia/nyfika/bouchlarioti


  ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Λάρισα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά που θα βρείτε στον Οίκο Καλογήρου είναι ελληνικών, ιταλικών και ισπανικών οίκων.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Νυφικά προς ενοικίαση και αγορά
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Από 300,00 έως 1500,00 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Η παράδοση των νυφικών είναι άμεση
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Νυφικές δημιουργίες σε λιτή ρομαντική γραμμή άλφα, από φίνες δαντέλες, μεταξωτούς ταφτάδες και  σιφόν ή μουσελίνες» Έφη Βεργή.

  Δείτε περισσότερα: www.gamosportal.gr/thessalia/nyfika/oikos-kalogirou


  ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ ΧΑΤΖΗ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Λάρισα
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές δίνουν το παρόν στον οίκο Χατζή. Νυφικά από τους οίκους Enjoani (σειρά Blue)l, Pronovia (San Patrick, Lasposa) Novia D’ Art, Stalo Theodorou και Ανδρεάδης.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Και τα δύο
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ:  Για νυφικό προς ενοικίαση οι τιμές κυμαίνονται από 900,00 έως 2000,00 ευρώ, ενώ τια αγορά από 1300,00 έως 3.500,00 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Τα νυφικά παραδίδονται τρεις μέρες πριν τον γάμο, όμως η παραγγελία τους είναι καλό να γίνεται τέσσερις μήνες πριν.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Τα νυφικά πρέπει να είναι αέρινα, κυρίως ποιοτικά, με πολύ καλά υφάσματα. Ένα απλό νυφικό μπορεί να αναδειχθεί περισσότερο όταν χρησιμοποιηθεί μετάξι ή δαντέλα» Ζέτα Χατζή.


  ΠΩΡΡΑ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: H προέλευση των νυφικών είναι από Ιταλία, Αμερική, Γαλλία και Ισπανία και οι εταιρίες είναι jystin alexander, sweetheart, sincerity, maggie sottero, sposa group και ilana desing όπως και δικής μας εισαγωγής από Ιταλία οπού τα δουλεύουμε αποκλειστικά.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Ασχολούμαστε και με την αγορά και ενοικίαση.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Από 600,00 έως 1500,00 ευρώ.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Μπορεί ένα νυφικό να είναι ετοιμοπαράδοτο, αλλά αν είναι παραγγελία για αγορά μπορεί να χρειαστούν και έξι μήνες.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Για φέτος προτείνουμε μεσάτες αριστοκρατικές γραμμές με δαντέλες, αλλά και θηλυκές στενές γραμμές γοργονέ με ανοιχτές πλάτες. Μία ακόμα γραμμή που επανέρχεται  στη  μόδα είναι τα φουσκωτά τούλινα νυφικά». Σωτηρία Πώρρα


  ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ

  ΠΕΡΙΟΧΗ: Κηφισιά & Κολωνάκι, Αττική
  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΝΥΦΙΚΩΝ: Τα νυφικά που θα βρείτε στον οίκο ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ, είναι όλα σχεδιασμένα από τον ίδιο.
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΑΓΟΡΑ: Υπάρχει δυνατότητα και να νοικιάσετε, αλλά και να αγοράσετε το νυφικό που θα σας αρέσει.
  ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ: Για ενοικίαση οι τιμές ξεκινούν από 500,00 ευρώ και για αγορά από 900,00 ευρώ. Ωστόσο υπάρχουν ειδικά πακέτα γάμου με χαμηλότερες τιμές.
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Όσα είναι προς ενοικίαση η παράδοση είναι άμεση.  Για την αγορά χρειάζεται περίπου ένας μήνας, προκειμένου να ραφτεί το νυφικό. Μπορείτε όμως να βρείτε και ετοιμοπαράδοτα νυφικά για αγορά.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 2013:  «Έχουμε μια επιστροφή στα πριγκιπικά νυφικά, τα βαριά, που είναι με ουρά και κεντημένα. Αριστοκρατικά νυφικά που σε παραπέμπουν στη δεκαετία του ‘50» Θεόδωρος Τρανούλης.


  Σύνταξη κειμένου: Ελένη Ζέρβα

  Βρείτε τα πάντα για το γάμο σας στο www.GamosPortal.gr

  • Προτείνουμε:

   Σε κάθε βήμα του γάμου σας www.GamosPortal.gr

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  Στην ίδια κατηγορία: Γάμος στα ξωκλήσια του Αιγαίου »