Μοντέρνες Βέρες Για Το Γάμο Σας: Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019

17/05/2019
Μοντέρνες Βέρες Για Το Γάμο Σας: Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019 Μοντέρνες Βέρες Για Το Γάμο Σας: Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019 MeliG Store
 • Για ακόμη μία χρονιά, η τάση που επικρατεί στις βέρες για τους πιο μοντέρνους γάμους είναι το ροζ χρυσό. Για τους λάτρεις του κλασικού – διαχρονικού, το χρυσό ή δίχρωμο ή λευκόχρυσο εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη επιλογή.

  Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών από το κοσμηματοπωλείο MeliG Store, η επιλογή του λευκόχρυσου επιβάλλεται όταν τα κοσμήματα κοσμούν λεύκα διαμάντια σε κοπή μπριγιάν για μεγαλύτερη λάμψη. Επίσης είναι σύνηθες το χρώμα στις βέρες να καθορίζεται με βάση την απόχρωση του μονόπετρου, που συνήθως προϋπάρχει.

  Τι να διαλέξω τελικά;

  Η πιο συχνή ερώτηση, όταν τα ζευγάρια δυσκολεύονται να αποφασίσουν τι βέρες θέλουν είναι "Ποια είναι η σωστή επιλογή";

  Στο MeliG Store μας αναφέρουν: "Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή στο χρώμα, το φάρδος ή το σχέδιο της βέρας. Οι βέρες είναι το κόσμημα που θα κοσμεί τα χέρια σας για μία ζωή, γι’ αυτό το λόγο η απόφαση θα πρέπει να είναι κοινή και ταυτόχρονα μη πιεστική για το κάθε άτομο. Μη διστάσετε να επιλέξετε διαφορετικό φάρδος βέρας από τον/την σύντροφό σας. Αρκετές είναι εκείνες οι περιπτώσεις μάλιστα που τα ζευγάρια επιλέγουν ακόμα και διαφορετικό σχέδιο".

  Βέρες γάμου | Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019 | MeliG Store

  Δίχρωμη Βέρα ή Όχι;

  "Εκτός από το φάρδος, ένα ζευγάρι μπορεί να έχει διαφορετική απόχρωση στις βέρες του. Για παράδειγμα, εάν μία γυναίκα φοράει ένα λευκόχρυσο μονόπετρο, μπορεί να επιλέξει μια δίχρωμη ή από λευκόχρυσο βέρα και αντίστοιχα ο σύντροφος της μια δίχρωμη ή χρυσή ή ακόμα και με μαύρο πλατίνωμα βέρα, ανάλογα με το στυλ του.

  Όσον αφορά στην επιλογή Κ14 ή Κ18, αυτό είναι μία καθαρά υποκειμενική επιλογή που καθορίζεται ανάλογα με το γούστο αλλά και το budget του ζευγαριού".

  Δίχρωμη βέρα γάμου | MeliG Store

  Βέρες γάμου | MeliG Store

  Βέρες γάμου | MeliG Store

  Βέρες για γάμο | MeliG Store

  Στο φυσικό αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του MeliG Store θα βρείτε μια πλούσια συλλογή σε βέρες, όπου κατόπιν επιθυμία σας μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις στις αποχρώσεις και το φάρδος των βερών. Οι τιμές είναι ζεύγους, ανεξαρτήτως μεγέθους και συμπεριλαμβάνεται η χάραξη ονόματος και ημερομηνίας.

  • Προτείνουμε:

   Δείτε κοσμήματα γάμου εδώ

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!