Κτήματα γάμου: Η Απόλυτη Πρόταση για το Καλοκαίρι.

08/05/2014
Κτήματα γάμου: Η Απόλυτη Πρόταση για το Καλοκαίρι.
 • Όταν αποφασίζουμε για τον γάμο μας αυτή την εποχή ο καιρός είναι πια σύμμαχος μας και αυτό που θέλουμε είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους αγαπημένους μας συγγενείς και φίλους σ' ένα κομμάτι γης που να μπορούμε ν' απολαύσουμε την φύση στα καλύτερά της.

  Κτήμα Καλυψώ - Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας Κτήμα Καλυψώ - Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας

  Κτήμα Ποταμίδα - Πύριζα Γυαλού Σπάτων Κτήμα Ποταμίδα - Πύριζα Γυαλού Σπάτων

  Το φυσικό περιβάλλον είναι ακαταμάχητο. Τα κτήματα για δεξίωση γάμου είναι προσεγμένοι χώροι που δημιουργούν ειδυλλιακή και ρομαντική αίσθηση. Μια πολύ ωραία λύση είναι όταν υπάρχει και το εκκλησάκι, λίγα μέτρα μακρύτερα απ' την θέση της δεξίωσης που απαλλάσσει και εσάς και τους καλεσμένους σας από τις κουραστικές μετακινήσεις, ειδικά τώρα που η ζέστη της μεσογείου δεν αστειεύεται.

  Κρωπίας Γη - Κορωπί Κρωπίας Γη - Κορωπί

  Κάποια έχουν προβλέψει και την παιδική χαρά για την εκτόνωση των μικρών φίλων. Επίσης για μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας μπορείτε να βρείτε και νυφική σουίτα για την προετοιμασία της νύφης και για την διανυκτέρευση του ζευγαριού.

  Πολυχώρος Ονείρων - Μαρκόπουλος Μεσογαίας Πολυχώρος Ονείρων - Μαρκόπουλος Μεσογαίας

  Σε αμφιθεατρικές τοποθεσίες τα περισσότερα εκτείνονται σε ένα ή δύο επίπεδα και είναι διακοσμημένα με καταρράκτες, λιμνούλες με ψαράκια ή χωρίς και με ιδιαίτερα φυτά. Μπορείτε όμως να βρείτε στις επιλογές μας και μια φυσική λίμνη που από μόνη της δημιουργεί μυστήριο και μαγεία, ενώ υπάρχουν και ανοιχτοί χώροι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, για μια δεξίωση σχεδόν πάνω στο κύμα.

  Λίμνη Βουλιαγμένης - Βουλιαγμένη Λίμνη Βουλιαγμένης - Βουλιαγμένη

  Πολυχώρος Ανθέλεια - Λαγονήσι Πολυχώρος Ανθέλεια - Λαγονήσι

  Amaltheia The Place - Βάρκιζα Amaltheia The Place - Βάρκιζα

  Οι φωτισμοί είναι ιδιαίτεροι σε σωστές θέσεις, έτσι ώστε ν' αναδεικνύεται το τοπίο και να δημιουργείται ατμόσφαιρα. Σχεδόν όλα τα κτήματα συνεργάζονται με τα καλύτερα catering του χώρου, αλλά υπάρχουν και αυτά που δέχονται το catering της επιλογής σας.

  Μαραθώνος Μελάθρον - Μαραθώνας Μαραθώνος Μελάθρον - Μαραθώνας

  Μπουφέ ή καθιστό δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, εσείς σκεφτείτε μόνο τις πολλές επιλογές που σάς προσφέρουν οι επαγγελματίες της εστίασης.

  Κτήμα Δικαιούλια - Κορωπί Κτήμα Δικαιούλια - Κορωπί

  Η οπτικοακουστική κάλυψη είναι δεδομένη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μουσικό χαλί που θα ντύνει την εκδήλωσή σας.

  Varibobi Club - Βαρυμπόμπη Varibobi Club - Βαρυμπόμπη

  Μην διστάσετε να πραγματοποιήσετε την δεξίωση του γάμου σας σε φυσικό περιβάλλον. Δεν θα το μετανιώσετε! Οι καλεσμένοι σας θα έχουν την αίσθηση μιας βραδιάς σε μέρος διακοπών και όχι του αγχώδους αστικού περιβάλλοντος. Όσο για εσάς δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε τον πανέμορφο χώρο που θα σάς φιλοξενεί!

  Κτήμα Προμπονά - Μαραθώνας Κτήμα Προμπονά - Μαραθώνας

  Κτήμα Πανταζή - Κουβαράς Κτήμα Πανταζή - Κουβαράς

  Κτήμα Ερατώ - Βαρυμπόμπη Κτήμα Ερατώ - Βαρυμπόμπη

  Κτήμα Εφηλένα - Κορωπί Κτήμα Εφηλένα - Κορωπί

  Βρείτε κτήματα για το γάμο σας στο www.GamosPortal.gr

  Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι από το Club Cheval, στη Θεσσαλονίκη

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!