Αρωματικά Μαντηλάκια Στους Γάμους – Μόδα ‘Η Ανάγκη;

23/01/2018
Αρωματικά Μαντηλάκια Στους Γάμους – Μόδα ‘Η Ανάγκη;
 • Έχετε δει αρωματικά μαντηλάκια σε γάμους και βαφτίσεις; Εγώ βλέπω όλο και συχνότερα! Το βρίσκω χρήσιμη ιδέα. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να λερωθείς και δεν βρίσκεις ούτε χαρτομάντηλο. Επιπλέον, τα περισσότερα που βλέπω τώρα είναι σχεδιασμένα για την συγκεκριμένη εκδήλωση, με ημερομηνία, τόπο και συχνά με φωτογραφία του ζευγαριού ή του νεοφώτιστου, οπότε το κρατάς σαν αναμνηστικό, μαζί με την μπομπονιέρα.

  Μιλήσαμε με έναν από τους παραγωγούς, τον κ. Παναγιώτη Γάτσο, συνιδρυτή και γενικό διευθυντή της G-Pack στον Πειραιά. Μας είπε ότι η εταιρία παράγει αρωματικά μαντηλάκια από το 1999 με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.

  Ε: Κύριε Γάτσο, τελικά είναι μόδα ή ανάγκη;

  Α: Θα έλεγα ότι είναι στη μόδα η συγκεκριμένη ανάγκη, όλο και συχνότερα εμφανίζεται κέρασμα στην έξοδο από την τελετή, κάποιο γλυκό συνήθως ή ένα σνακ από κάποιο μπουφέ. Και στο τραπέζι που ακολουθεί δίνεται όλο και περισσότερο έμφαση στην ιδιαιτερότητα, δηλαδή «να κάνουμε τη διαφορά». Το κόστος για το μαντηλάκι της περίστασης δεν είναι πια υψηλό, ειδικά σε σχέση με το σύνολο των δαπανών της εκδήλωσης. Οι ενδιαφερόμενοι το εκτιμούν, εμείς βλέπουμε τις παραγγελίες μας να αυξάνονται ραγδαία.

  Δεξίωση γάμου

  Ε: Για τι κόστος μιλάμε;

  Α: Αυτή την εποχή μπορούμε πλέον και διαθέτουμε από 300 μαντηλάκια για λίγες δεκάδες ευρώ.

  Ε: Γιατί «πλέον»;

  Α: Η τεχνολογία προοδεύει, τώρα μπορούμε να έχουμε πολύ καλή ψηφιακή εκτύπωση χωρίς προεκτυπωτικά έξοδα. Στη G-Pack παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη γιατί πιστεύουμε ότι το αρωματικό μαντηλάκι ως προβολή αξίζει περισσότερο από όσο κοστίζει. Πριν από λίγα χρόνια, όμως, το να παράγεις λιγότερα από 2000 μαντηλάκια ήταν απαγορευτικά ακριβό και με φτωχότερο αποτέλεσμα.

  Ε: Μόνο στους γάμους;

  Α: Εννοείται πως όχι! Γάμοι και βαφτίσεις έχουν σημαντικό μερίδιο, ωστόσο φτιάχνουμε ήδη αρκετά μαντηλάκια για πάρτυ, γενέθλια, συνεστιάσεις συλλόγων, συνέδρια, μέχρι και για reunion συμμαθητών έχουμε φτιάξει!

  Ε: Παντρεύομαι και θέλω αρωματικά μαντηλάκια!

  Α: Μπείτε στο www.g-pack.gr!

  «Το αρωματικό μαντηλάκι ως προβολή αξίζει περισσότερο από όσο κοστίζει!»

  της Τζοάννας Σκαρλάτου

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!