Τα Νυφικά της Allure Bridals στην Ελλάδα, Αποκλειστικά από τη ΝΑΝΤΙΝΑ!

18/07/2019
Τα Νυφικά της Allure Bridals στην Ελλάδα, Αποκλειστικά από τη ΝΑΝΤΙΝΑ! Τα Νυφικά της Allure Bridals στην Ελλάδα, Αποκλειστικά από τη ΝΑΝΤΙΝΑ! Allure Bridals - Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος ΝΑΝΤΙΝΑ
 • Allure Bridals In Greece... Είναι πια γεγονός ότι, τα νυφικά της διάσημης Αμερικανικής εταιρείας Allure Bridals βρίσκονται στην Ελλάδα!

  Ο διεθνής οίκος, στην Ευρωπαϊκή του ανάπτυξη, έχει συμπεριλάβει και τις Ελληνίδες νύφες και από φέτος θα μπορείτε να απολαύσετε τις νυφικές δημιουργίες σε Ελληνικά καταστήματα.

  Η Allure Bridals έχει πολλά χρόνια διαδρομής στον χώρο του γάμου και μετά την πετυχημένη της πορεία στην Αμερική και την Αγγλία προχωρά δυνατά για την Ευρωπαϊκή της εξάπλωση. Μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία που προέρχεται από 7 διαφορετικές Collection, προσφέρει όλες τις σύγχρονες τάσεις της νυφικής μόδας. Από Boho και Vintage σχέδια έως Couture δημιουργίες μπορούν να σας κάνουν να λάμπετε στην μοναδική σας ημέρα. Η εξαιρετική εφαρμογή σε όποιο σχέδιο επιλέξετε, αποτελεί την εγγύηση ότι θα είστε η σταρ της ημέρας!

  Νυφικά Allure Bridals - Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ναντίνα

  Νυφικά Allure Bridals - Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ναντίνα

  Την αποκλειστική αντιπροσώπευση όλων των collection της Allure Bridals για την Ελλάδα και την Κύπρο την έχει η εταιρεία νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ.

  Την περίοδο αυτή ο οίκος νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ – ΒΟΥΤΟΣ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων (Αρετής 47, Αγ. Ανάργυροι) διαθέτει τις collection της Allure Bridals και οι ενδιαφερόμενες νύφες μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα για να κλείσουν το ραντεβού τους στο 210 2693898. 

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

    

   Δείτε και επικοινωνήστε με τον Οίκο Νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ, εδώ